Alku viikko meni asioita hoitaessa. Loppuviikon keskiviiikosta eteenpäin olin taas töissä. Maanatai olisi vielä tätä työsopimusta jäljellä mutta kovasti jo suunnitelivat minulle iltavuoroa kun koko henkilökunta lähtee suunnittelu palveriin keskiviikkona iltapäivällä. Katsotaan nyt jatkuuko vakityöntekijän sairasloma vielä. 

Enkeli 1 lähti kummienonsa kanssa Englantiin Lontooseen torstaina. Tämä oli kannustus matka englannin kielen opiskelua varten ja hyvinhän se englanti on alkanut sujumaan ehkä kuitenkin enemmän tuosta sujumisesta voi kiittää twitteriä. No kiva matka kuitenkin neidillä menollaan. Maanataina yöllä palaavat takaisin ja tiistai on vielä neidillä vapaata koulusta saa vähän levätä ja tehdä koululäksyjä.

Ukko lähti viikonlopuksi Kuhmikselle kissan kanssa. Enkeli5 onkin nyt laskeskellut koko päivän että isi on vielä yhden yön poissa ja Enkeli1 vielä kolme yötä pois. Enkelit 3,4, ja 5 ovat käyneet reippaina melkein jokapäivä kentällä luistelemassa. Enkeli2 on laittanut enkeli5:lle luistimet kotona jalkaan ja vetänyt pikkuneidin pulkalla kentälle luistelemaan. Meillä on lähin luistelukenttä melkein näkyy ikkunasta joten matka kentälle ei ole pitkä. Luistimet voi hyvin laittaa kotona ja kävellä suojilla kentälle. Enkeli 5:n luistimiin vaan ei ole suojia joten siksi on mennyt pulkalla.

Siskonmakkarakeitto on nyt syöty. Ulkona paistaa aurinko ja pakkasta -12 joten taidan pukaista päälleni ja lähteä hakemaan vuoden ensimmäisein loton.

Enkeli