Kiirettä pitää. Pikku mummo on kohta täällä lasten kanssa. Olivat tuola kaupungissa hulinoimassa kaupungin järjestämässä hulinahyrrässä. Toivottavasti oli kivaa. Kohta sen kuulee. Me käytiin sillävälin kaupassa ihan yllätyin kun niin pieni lasku tuli =). Ostin 2 litraa mansikoita 6€ oli aikas hintavia mutta kerranhan sitä vain 30v täyttää. Laitan mansikoiden kaveriksi kiiviä kakun päälle katsotaan nyt käynkö vielä ostamassa persikoita tuosta lähikaupasta (tulis hauskat liikennevalot). Laitan sitten valmiista tuotoksesta kuvaa että saa kuolata ne jotka ei paikalle pääse ;o). Vieläkin on kakku pohjat tekemättä... Minä innostuin tuota keittiötä putsaamaan niin nyt saa pohjat jäädä iltaan ja ehkä hyvä kun aurinko paistaa nyt niin kuumasti että tähän päälle uuninlämpö.

Aamulla isot tytöt siivosi jo uudemman kerran huoneensa ja pistin koko lauman kumittamaan seinälle taiteiltuja töhryjä. Lopulta kuitenkin jouduin itse nuo kumittelemaan että sai siistimpää jälkeä. Työille vaihdoin  myös lakanat äsken pienille vaihdettiin jo eilen. Meidän sänkyyn pitäisi myös vaihtaa lakanat mutta sen nyt ehtii. Pyykkiä on taas jo vuori vaikka eilen ja keskiviikkona olen pesutuvassa yhteensä 14 koneellista pyöritellyt. Eilen tosin pesin lasten ulkotakkeja, villatakkeja, juhlavaatteita ja jotain peittoja ja tyynyjä ym. hienopestävää joka on jo pitkään odotellut vuoroaan. Eilen pesutupa oli tältä päivältä kokonaan vapaa joten voisi tuota vielä mennä laittamaan pari koneellista pyörimään jos vaikka tuo pienimummo jaksaisi auttaa. No kohta sen kuulee.

Tänään siis vielä kakkupohjat, meidän sänky ja pientä paikkojen raivausta tuohon pöydälle on jo kertynyt tuota tavaraa... Niin ja pikkumummon kanssa juoruamista.

Huomenna tarjoilujen esille laittaminen ja päälipuolinen imurointi. Eiköhän siinnä ole kaikki.

Enkeli jolla puuhaa riittää =).