Onnea enkeli 4:n kummitätiC 18v valta ja vastuu on nyt sinun käytä molempia oikein!

Enkeli 1 oli sitten viikonlopun kotiarestissa. Matka koulusta kotiin perjantaina kesti vaivaiset seitsemän tuntia vaikka peräänkin pari kertaa soiteltiin. Katsotaan nyt kuinka muistaa tulla koulusta kotiin huomenna.
Enkeli 2:lla oli tänään esityyminen taas ja ihan kivasti meni.

Enkeli 2,3 ja 4 on ukon kanssa kerhohuoneella toivottavasti pian kotiutuvat kellokin on jo kohta kahdeksan ja nukkumaan meno aika. Enkeli 1 äsken harjotteli piirtämistä. Valitti kun ei osaa pirtää ympyrää minä sitten vähän neuvoin ja pari muutakin vinkkiä annoin tiistaita silmällä pitäen. Vielä tuo ei kauheasti jännitä onneksi.
Juteltiin että jos käy niin että ei pääse kuvisluokalle niin se ei haittaa. Sitten jatkaa tuossa koulussa ja vanhat kaverit jää eikä tarvitse niin aikaisin herätäkkään.

Ukko tuli enkeleiden kanssa. Enkeli 2:n on ääni hävinnyt matkalle tosin jo aamulla valitteli että on kurkku vähän kipeä.
Silloin kun tuo enkeli 1 oli tulossa kipeäksi niin kuumetta/lämpöä (37,9) oli vain sen yön seuraavana päivänä oli jo terve ja perjantaina oli jo koulussa. Muihin tuo tauti ei tarttunutkaan.

Nyt telkan ääreen ja pian enkelit nukkumaan ja iltaherkun naposteluun. Minulle jäi vain 4 lihapullaa joten oli pakko mennä kauppaan ostamaan iltapalaa ;o)

Enkeli