Alkaa olla jo niin kylmä että piti aloittaa pipon valmistus. Katotaan nyt valmistuneeko tuo ikinä. Vähän nyt näyttää siltä että aloitettuna on sen seitsemän käsityötä eikä mitään saa loppuun =).

Huomenna meille on tulossa kaupungilta perhetyöntekijä hoitamaan lapsia kun menen hammashoitajalle näyttämään purukalustoa. Mitenhän tuo pärjää täällä? Toivottavasti laittavat jonkun konkarihoitajan tänne. Täällä on kuitenkin kaikki viisi kotona tai isot tulee koulusta silloin kun olen pois. Enkeli 5:lle on tuolla pakkasessa maitoa mutta en tiedä miten sitä pullosta huolii. Olen yrittäynt miettiä että mitä kaikkea pitää muistaa kertoa ennen kun lähtee.
Olen kuullu sekä hyvää että huonoa noista hoitajista. Tämä huono kokemus oli kyllä selleinen että äiti oli pettynyt kun hoitaja ei vienyt lapsia ulos vaan istuivat vaan kotona ja hoitaja kuulemma luki lehteä koko päivän. Minun puolesta hoitaja saa lukea lehteä sisällä kunhan koti ja lapset on samassa kunnossa kun minun lähtiessä =). Aijon sen myös hoitajalle sanoa.

Enkelit on taas tänään kiukkusia jotenkin huonosti nukkuivat viikonloppuna yöt ja viime yönä enkeli 3 oli herännyt pahoihin uniin. Sitten on päivät yhtä riehumista ja huutoa nyt kun ei uloskaan pääse kun vähän väliä sataa.

Ukolla on iltaviikko ja se taas sotkee hieman päiväjärjestystä. Pesutupaan pitäisi varata aika mutta sinne pääsen aikaisentaan torstai aamuna. Kaupaan varmaan yritän huomenna samalla kun se hoitaja täällä hoitelee noita muksuja on kuitenkin tilattu neljäksi tunniksi niin eikähän siinnä kauppaan ehdi.
Ukko sai pömpelin pystyyn. Ikkuna lasit pitää vielä laittaa paikalleen ja huopakatto asentaa. Ne ukko laittaa ens viikonloppuna. Naisten viikonloppu on tulossa ja silloin otan pömpelistä kuvan.

Nyt palaan tuon neuleen pariin.

Enkeli