Viikko on taas vierähtänyt vauhdilla. Minulla on tämä viikko ollut syyslomaa ja kotia on kunnosteltu urakalla tosin missään tuo ei taaskaan oikein kuitenkaan näy.

Viikonloppuna oltiin ukon kanssa Oliverin keikalla. Sen piti olla nyt viimeinen keikka täällä päin mutta nyt näyttää siltä että johonkin saisivat vielä yhden keikan. Katsellaan nyt kuinka käy.

Ukolla on selkä ollut jumissa lauantaista asti. Maanataina kävi "kouluterkkarilla " ja tiistaina lääkärillä. Sai muutaman päivä sairaslomaa ja kolmiopillereitä. Eivät kuitenkaan ole oikeen auttaneet. Vieläkin on selkä kipeä.

Lauantaina tuli naapurista kirjahyllyn pätkää meille ja sunnutai meni asentaessa hyllyä paikalleen. Maanataina purin yläkerrasta muuttolaatikoita. Tiistaina siirtelin Enkeli 2:n huoneesta kirjahyllyn laatikoiden paikalle . Tietokoneen pöydän kera enkeli 2:n huoneeseen ja alakerrasta pari laatikostoa uudeksi telkkari tasoksi ylökertaan. Nyt pitäisi täytellä hyllyjä tavaralla. Tajusin myös että enkeli 2:n huoneessa on kaksi vaatekaapin ylähyllyä ihan tyhjillään. Mitähän sinne säilöisin.

Tänään viimein saatiin ostettua enkeli 2:n synttärilahja. Johan se on reipas kuukausi koko synttäreistä. Neiti on myös kysellyt kaverijuhlien perään mutta on tässä ollut viikonloput niin täysiä että ei olla ehditty niitäkään juhlistaa. Jos nyt kun saaan tuon HOHU-jakson viimein suoritetuksi löytyisi aikaa kutsua tyttöjä illanviettoon.

Huomenna on enkeli 4:llä ja 5:llä päikyssä halloween juhlat on rakennettu kauhujen kellarit ja kaikki. Lopuksi on isompien (viskakareiden) tiloissa disko. Ainakin näin infosivat päikyssä tänään =). Jännää jännää siis tiedossa heillä.

Äsken enkeli 2 soitteli tyttöjen tuvalta ukolle. Ovat tuvalla ottaneet valokuvia (ihan luvalla) seinäkalenteria varten ja enkeli 2:sta on nyt tulossa neiti marraskuu. Kalentereja voinee jossain vaihessa ostaa ja samalla tukea tyttöjentuvan toimintaa. Hintaa taisi olla 5€ jos en ihan väärin muista mutta siitä myöhemmin lisää.

Nyt pitää jatkaa siivouskomentamista jota tässä kirjoitamisen ohessa olen kokoajan puuhannut. Meillä siivotaan tänään kun lastenhuone oli täysin räjähtänyt. Myös enkeli 3:a on saanut nyt monena iltana soitella ulkoa kotiin vaikka puhelimessa on herätys kun pitää kotiin tulla. Enkeli 4 on eskarissa pelleillyt lepohetken aikana ja muutenkin tuntuu että koko ipanaporukka on hieman vailla kurinpalautusta niin nyt siivotaan jos normisäännöt muistuisi sitten paremmin. Enkeli 3 keskusteli just kaverin kanssa puhelimessa että tää on kohta valmis jos me EI pistetä vauhtia niin tässä menee 1h 30min mutta jos me pistetään vauhtia niin tää kestää enää vaan 15min. Katsotaan nyt kuin käy ehkä hieman huonolta näyttää.

Enkeli