Se on taas maanantai 21.8.2006.
Isot on jo koulussa ja eskarissa ja pienet täällä kotona. Enkeli3 oli jo hetken pihalla niin että sain pienten huoneen raivattua suurimmista leluista. Isot siivosi osan huoneestaan jo aamulla. Siivouksen lisäksi tänään pitäisi käydä tutustumassa partion toimintaan. Olen ajatellut että tuo meidän esikoinen aloittaisi nyt syksyllä partiossa mutta pitää vähän ottaa selvää milloin kokoontuvat, missä ja kuinka paljon partio maksaa. Tällä viikolla pitänee myös katsastaa tuo kerhotoiminta että saa jotain sosiaalista virikettä näille pienille ja itsellekin.

Huomenna on koulun vanhempainilta ja kolmosen kummi on luvannut tulla vahtimaan meille tätä katrasta, että päästään molemmat kuulemaan miten koulu on lähtenyt esikoisella käyntiin.

Arki siis rullaa täysillä taas. Ukolle juuri valitin kun allakka on niin tyhjän näköinen. Vasta syyskuun toisena viikonloppuna on ensin poikien viikonloppu sitten seuraavalla viikolla tyttöjen viikonloppu ja siitä seuraavalla enkeli2 synttärit =). Eli onhan tässä vallan kaksi vapaata viikonloppua välissä =). Sen jälkeen koko pitkä lokakuu kun ei ole mitään suunnitelmia ja marraskuussakin vasta kolmantena viikonloppuna olisi sitten sitä kummipäivää lapsilla ja isänpäivä tietysti sitä ennen. Pitää varmaan laittaa kohta puolin sähköpostia kummeille, että osaavat varata tuon kummipäivän taas vapaaksi. Niin ja kohtahan sitä pitää alkaa joulukortteja väsäämään ja lahjoja hankkimaan että ei tule sitten yhteen kuukauteen kaikki hankinnat.

Enkeli jää pohtimaan mitä kellekin lahjaksi tänävuonna hankitaan.