Kylläpä aika rientää vauhdilla. Viime viikolla oli torstaina kevätjuhla enkeli 3:lla ja 4:llä tai oikeastaan se oli perheen ulkoilupäivä. Käytiin Suomensaaressa jonkunlaisella retkeilymajalla paistamassa makkaraa kiertämässä luontopolku jossa oli kysymyksiä matkalla ja leikittiin eri urheiluvälineillä oli frisbeetä, palloa, vanteita ym. Mukana oli kaikki muut paitsi enkeli1 joka lähti kaverin kanssa uimaan ja sieltä kaverille yökylään.

Lauantaina ukko vei enkeli 2:n kuororetkelle ja takaisin tullessa sanoi että autossa on jotain vikaa pitää kuulemma kummaa ääntä. Sitä sitten tutki jonkunhetken ja päätyi epäilemään virranjakajankantta tai jotain. No huomenna lupasi tutkia asiaa tarkemmin. Toivotavasti ei ole iso vika jotta ei mene kesälomasuunntelmat ihan uusiksi. Enkeli 2:n leiri meni mukavasti olivat käyneet jossain "urheilukisoissa" juoksemassa ja syöneet hyvin ja herra hakkaraisen talossa olivat tunkeutuneet mustaan aukkoon. Matkat bussissa olivat kiusaneet kuoron neljää poikaa laulamalla sound of music lauluja suomeksi ja "englanniksi". Enkeli 2:n haki leiriltä pois enkeli 2:n kummisetä kun tuo meidän auto ei toimi. Jäivät sitten koko perheen voimalla grillaamaan ja minä työnsin heille mukaan kestovaippoja ja pieniä vaatteita pari kassillistaHymy.

Sunnuntaina pihalla käytiin melkoinen "jännitysnäytelmä" Pihan ukot (5 miestä) aloitti noin klo 11 pystyttämään lapsille salkopallo tankoa ja sitä sitten pystytettiinkin pidemmän kaavan kautta. n.klo 21 oli tanko viimein pystyssä ja valettuna betoniin. Lupasin miehiä muistuttaa tästä tehokkaasta ja super vaikeasta projektista vielä monen monta kertaa joka siis todella kesti 10 TUNTIA! Naisissa sitten naurettiin miesten puuhille. Uskomatonta kohellusta. Luulisi nyt tangon pysyvän pystyssä jokusen hetken. Pallo siitä vielä puuttuu ja mailatkin lienee viime kesältä hukassa mutta eiköhän ensi viikonloppuna jo päästä pelamaan kun betoni kuivuu.

Kauniista aurinkoisista päivistä on nautittu pihalla. Lapsetkin on jo shortseissa hyppineet pitkin pihaa. Nytkin pitäisi lähteä enkeli 5:n kanssa pihalle. Ukko on tämän viikkoa illan töissä.

Tällä viikolla pitäisi taas vuodella vanheta. En meinaa tuota sen enempiä juhlia että jos meinaa synttärikakulle ilmestyä niin tuo kakun mukanaan tai ilmoittaa riittävästi etukäteen että ehdin sen valmistaa. Enkeli 2:lla on samana päivänä koulussa retkipäivä ja enkeli 1:llä on sunnuntaina pelipäivä(ex.riihitys) partiossa. Muuta ihmeellistä ohjelmaa ei olekkaan tiedossa tälle viikkoa.

Enkeli