Tässä teille kuvia niistä kanoista joita askartelin.

Olkkarin kanat ja tiput

Keittiön kanat ja tiput

Ipanoiden huoneen kanat ja tiput.

Vielä kuva tomatin taimista

Siinä ne nyt kasvaa. Kukkapenkstä ei vielä ole kuvia kun siinnä on lunta päällä mutta ehkä sunnuntaina soisi jo olla paljaana niin voidaan aloittaa arvuuttelu mikä kasvi tähän tulekaan.

Nyt taidan siirtyä pyykkien kimppuun . Tänään iltapäivällä Enkeli 1 lähtee kaverin synttäreille samoin enkeli 4. Enkeli 3 on menossa yökylään naapuriin, joten ohjelmaa riittää. Jos ehditään ja jaksetaan niin leivotaan vielä sämpylää ja ehkä pullaakin katsotaan nyt mihin rahkeet riittää. Ukko kun on Kuhmiksella Enkeli 2:n kummisedän kanssa.

Huomenna meinaan tutkia polkupyörien kunnon enkeli4:lle pitää laskea satulaa enkeli 3 haluaisi poikien pyörän ja varmaan semmoinen pitänee hankkiakin kun käyttää jo samaa kokoa tyttöjen kanssa. Eli jos nurkissasi pyörii poikien polkupyörä kokoa 24" niin semmoinen meitä kiinnostaa. Kypärätkin pitää kaivaa jostain varaston nurkasta. Toppavaate pyykin jo aloitin samoin talvikenkäpyykin. Tumppujen kanssa taidan vielä odottaa suurempien kurasäiden loppumista ja sitten pistän koko tumppu ja sukka vasraston pesuun.

Puuhaa siis riittää kuten aina

Enkeli