Huomenna olisi enkeli 4:n 6v neuvola. Saadaan eskarilaisen mitat tietoon. Yksi piikkikin olisi tulossa mutta se menee varmasti hyvin tuolta neidiltä.

Näyttää siltä että juhanus ollaan ihan kotosalla. Vielä ei ole ihan varmaa mutta tällä hetkellä säät näyttää sellaiselta että sataa joten ei mennä kuhmikselle.  Enkeli 4:n synttäreitä voipi tulla juhlimaan tällä viikolla tänne kotia. Jos lahja asiat mietityttää niin viime päivien toiveita on hula vanne ja uusi pyöräilykypärä vanha meni juuri rikki. Katu liitujakin kuluu urakalla kun oven edustan laattoja pitää jokopäivä värjätä.

Enkeli1:n leiri oli mennyt hyvin olivat saaneet leirikasteen ja joutuneet tyhjentämään ulkohuussin joten hyvältähän tuo kuulostaa.

Mökilläkin oli kivaa pikkuserkkuja oli ensin 4 sitten tuli vielä viideskin tyttö perjantaina. Enkeli 2 onki mato ongella ahvenia ja särkiä toisten isojen tyttöjen kanssa. Nukkuivat myös leikkimökissä pari yötä. Enkeli4 rakensi vaarin kanssa linnunpöntön. Enkeli 5 juoksi koko ajan isomummon kauhuksi. Enkeli 3 tykkäsi pelata afrikantähteä ja potkia jalkapalloa. Minä istuin isomummon kanssa kiikussa kutomassa sukkaa. Yhden sukan enkeli 4:lle sain valmiiksi ja toiseen vähän vartta mutta on niin ohutta lankaa ja ohuet puikot että meinaa hermot mennä tuon kanssa. Ukko otti rennosti mitä nyt seisoi maalissa enkeli3:lle ja käytti kaikki 8 lasta soutelemassa ja mato ongella. Isomummo oli mielisään kun pikkuväkeä riitti.

Kissa oli meidän poissa ollessa päättänyt hyödyntää auki olleen enkeli1:n huoneen ikkunan ja oli hypännyt siitä ulos. Eipä ollut pitkälle kuitenkaan lähtenyt kun kissa löytyi tuosta keittiön ikkunan alta. Kovasti on nyt ollut huomionkipeä ja kulkee perässä vahtimassa ettei kukaan katoa.

Tänään olisi vielä tarkoitus lähteä kaupunkiin kortti tarvikeostoksille kun lupasin tehdä yhdet 50v kutsukortit. Katsotaan nyt ehditäänkö tänään vai siirtyykö puuha huomiselle. Siivoamista ja pyykkäämistä riittäisi aina mutta jotain kivaa puuhaa pitäisi keksiä. Alkaa kaikille vähitellen riittämään kun ei ole mitään tekemistä. Ukko meinasi laittaa lapsille huomenna lämmintä vettä altaaseen että voivat edes uida niin olisi jotain tekemistä. Pitääkin tutkia miten lastenliikenne puisto on auki. Sinne voisi mennä isompien kanssa puuhaamaan jonain päivänä.

Semmoisia kesäkuulumisia tälläkertaa.

Enkeli ja pilven takaa kurkistava aurinko