Eilen kävi Päkäpää pikku päkän ja ison päkän kanssa. Riitti siinnä pikkupäkällä ihmettelemistä kun meidän enkelit mellasti=). Juorut saatiin vaihdettua ja teet juotua.
Minä olin siivonnut jo ennen Päkä-perheen tulemista pesaisin lattiatkin lastenhuoneista ja keittiöstä. Roskiakin lähti ulos urakalla ja likaiset tiskit kokivat puhdistumisen. Mitähän sitä pyytäis mieheltä palkaksi kun sen hommia joutuu tekemään???
Ennen saunaa iltapäivällä pikku mummo otti yhteyttä mesen kautta ja ehdotti että veisi isot enkelit elokuviin kun on tänne päin tulossa. No sehän vaan sopi ja puhuin sitten vielä enkeli3:nkin mukaan leffaaan ekaa kertaa.
 
Tänään on siis saatu olla koko päivä enkeli4 kanssa kaksin. Kaupungilla kierrettiin muutama kauppa. Enkeli1 sai uudet verkkari kouluun liikkatunneille. Enkeli2 kansion eskaripapereille ja enkeli3 sai kolme uutta college paitaa. Takaisin tullessa samaan bussiin sattui vielä kummityttöA perheineen joten matka meni rattoisasti. En kuitenkaan voinut mennä heille kylään vaikka pyysivätkin kun olin varannut pesutuvan klo15.

Nyt siis pesen pyykkiä ja odottele leffalaisia kohtapuoleen kotiin. Kaupassakin pitäisi vielä käydä mutta tuo mokoma tiitiäinen ei tänään ilmeiseti meinaa nukkua päikkäreitä ollenkaan niin en uskalla kaupalle asti lähteä. Laiskana en jaksa myöskään pukea neidille kaikkia vaatteita ja raahata häntä mukaan.
Ai niin niistä kärpäsistä piti kirjoittaa. Meillä on pörrännyt pari isoa kärpästä parina päivänä kun on vielä pidetty ikkunoita ja partsin ovea auki. Nyt tänään kun tulin kaupungilta tuntui että niitä on ihan hirmuinen määrä. Viitisen kärpästä tapoin olkkarista. Kylppärissä tiesin jo ennestään niitä olevan ja kävin sitten mainosten kanssa sieläkin niitä listimässä. Meillä on ollut kylppärin ikkuna auki ja sielä vaipparoskis joten ilmeisesti kaikki lähi tienoon kärpäset on löytäneet hyvän paikan oleilla. Kun olin kymmenisen kärpästä listinyt niin tajusin ottaa avukseni raidin hyvän tovin kylppäriä suihkutin ja sitten ovi kiinni. Saman käsittelyn sai myös lastenhuoneet nyt kun sielä ei ole kukaan leikkimässä ja meidän makkari. Keittiöstä löytyi myös kymmeneisen kärpästä jotka saivat runsasta taputtelua apteekin lehdellä =). Olkkarissa pörräsi vielä pari ja sain nekin listittyä. Nyt ei ole hetkeen näkynyt yhtään pörrääjää. Pitää pitää parempaa huolta että ei jää ruokaa ym. mihinkään lojumaan ja kylppärin ikkuna kiinni sekä vaippojen ulos vieminen ja kissan potan siivous useammin. Toivottavasti niistä nyt päästiin.

Nyt on riennettävä tupaan laittamaan uusia koneellisia pyörimään.

Enkeli