Enkeli 2:n esitys meni kivasti eilen ja kuoroleirilläkin oli kivaa. Tytöt meni hienosti nukkumaan isommatkin joten ei tarvinnut käytävillä koko yötä päivystää. Hyvin voin mennä toisenkin kerran valvojaksi leirille.

Pikku mummokin oli viikonloppuna käymässä. Olivat herkutelleet oikein kunnolla.

Perjantaina pidin paketti talkoita tuli ostettua kummilasten paketit. Tänään voitaisiin paketoida lasten kanssa kummien lahjat. Enkeli 5 jo paketoi perjantaina omat pakettinsa. Myös joulukortit meinasin saada tällä viikolla lähetyskuntoon tosin lähettäminen saattaa siirtyä ensi viikolle vielä. Katsotaan miten ehtii.

Tällä viikolla... Tänään enkeli 5:n neuvola pitää kertoa että laktoositon maito ruuan mukana on kelvannut ja sitten pitänee kysellä enkeli 5:n silmistä kun minusta tuo edelleen karsastaa välillä. Tostaina on enkeli 2:lla taas esitys Pispalan kirkossa olisiko ollut klo18 ja lauantaina Enkeli 1:n partioretki taas =).

Enkeli

Tulin vielä lisäämään enkeli 5:n tiedot. Paino 9140g ja pituus 75,2cm. Pituutta oli tullu melkein 4cm kahdessa kuukaudessa joten sen taikia painokäyrä jatkaa laskuaan mutta eiköhän tuosta nouse vielä.

Enkeli