Hieman hitaanlaisesti tulee nämä päivitykset näin kesäisin. Mitään kummempaa ei tunnu tapahtuvan ja silti tapahtuu kaikenlaista.

Ukolla alkaa tänään tai siis maanataina kesäloma. Seuraavat kolme viikkoa ollaan siis pääsääntöisesti kuhmiksen mökillä. Kunkkumummoa tullaan käyttämän kaupassa täällä kaupungissa joka viikko kuitenkin. Enkelit 1 ja 2 jäivät viime lauantaina pikkumummolle ja vaarille kun me tultiin Helsingistä kotiin ja nyt sunnuntaina tytöt tulee myös kotiin mukanaan serkkupoika joka jää yökylään ja lähtee maanantaina sitten kotiinsa. Mummo oli löytänyt tytöiltä täitä alkuviikosta ja minä sitten pesin kaikki tyynyt, peitot, lakanat, hatut, sormikkaat ja parit villasukatkin täällä kotona vaikka täältä en kenenkään päästä mitään löytänyt. Ukko ja enkeli 3 sai lyhyen kesätukan ja enkeli 3:lta jo luulin löytäneeni täin mutta se olikin kivi joka heilui hiuspyöteessä kun aloin tukkaa leikkaamaan. Hiekkaa sitten löytyi pojan päästä enemmänkin. Toivottavasti pikkumummo on saanut täit katoamaan shampoolla ja pyykkäyksellä että eivät tänne kotiin tulisi ollenkaan.

Perjantain siivouspäivä on jo aloitettu ja pikku enkelit on saaneet huoneensa siivottua. Tällä kertaa ilman suurempaa huutamista. Minä siivosin isojen enkeleiden huoneen samalla kun pistin petivaatteita pesuun alkuviikosta. Keittiön siivosin myös ihan kaappien sisältäkin järjestelin purkkeja. Vielä siivottavaa riittää mutta taidan jättää hommaa myös ukolle kun kotiutuu töistä ja mennään nyt enkeli 5:n kanssa pihalle leikkimään vähäksi aikaa.

Enkeli