Yöllä ylhäällä keikkui enkeli 3 joka valitteli mahakipua. Oli sitten käynyt pissalla niin mahakipukin oli helpottanut ja pystyi jatkamaan unia. Aamulla poika sitten oksensi eli tautia on liikkeellä tällä suuntaa.

Hassua vaan että kaikilla on eri oireita joten onko tässä nyt monta eri tautia vai sama? Enkeli3 siis oksentaa, enkeli1 yskii edeleen mutta kokoajan vähemmän, Enkeli 4:n silmä näyttää jo paremmalta eikä eneää eilen ollut kipeä, enkeli5:n nokka vuotaa, minulla on kurkku kipeä ja ukolla kolottaa milloin selkä milloin jalka tai joku muu. Enkeli2 lienee kaikkein tervein. Ei ainakaan heti tule mieleen että olisi valitellut jotain. Kurkku oli tuossa aikaisemmin hälläkin kipeänä mutta enää ei ole sitäkään valittanut. Kuumetta ei ole muilla kun minulla ja enkeli 3:lla oli aamulla vähän lämpöä 37 ja rapiat.

Maanataina ostin jo vitamiiniliuosta lapsille ja aikuisille pilleri muodossa. Jos tuota muistaisi antaakkin niin voisi auttaa.

Viikonloppu menee syystempauksen parissa. Lauantaina lajitellaan arpajaisvoittoja ja sunnuntaina myydään arpoja(enkeli1:n luokka), syödään hernekeittoa, makkaraa, vohvelia, kahvia ja pullaa. Lisäksi on kirpparia ja toripöytää mistä löytää itselle pullat, kakut, hillot ym. Eli kaikki kynnelle kykenevät sunnuntaina klo12-14 Ikurin koululle!!! Kaikki tulo menee koulun vanhempain yhdistykselle ja sillä hankitaan koululaisille kaikkea kivaa kuten teatterireitkiä, pihalle sählymailoja/hyppynaruja ym., luokkaretkiavustuksia, joulukorttiaskartelua ja paljon paljon muutakin kivaa.

Lauantaina Enkeli1 myös kisailee partion parissa.

Kamala määrä lippua ja lappua on tullut kauluista, kerhosta, partiosta ja kuorosta. Niitä pitäisi muistaa täyttää ja palauttaa aina ajallaan. Pitäisi luoda joku paikka laita tähän kaikki liput ja laput niin ne ei huku. Tuntuu että aina on joku lappu hukassa. Onneksi isot tytöt jo muistaa itsekkin ajoissa kysellä lappujensa perään.

Enkeli 1:tä pitää kehaista. Toi tänään ekan englannin sanakokeen täysillä pisteillä. VAU! Heti piti kyllä sanoa että niimpä se lukeminen kokeisiin auttaa. Olen nyt kysellyt enkun sanoja työltä muutamana iltana ja oppii ne kyllä tosi nopeesti kun vaan viitsii nähdä vähän vaiva.(äitikin oppii samalla) No mukana oli myös matikan koe 6- oli laskenut pluslaskuja miinuksena ym. Hieman saisi keskittyä.

Nyt siivoamaan niinkun aina. Mitähän tästäkin siivouspäivstä vielä tulee???

Enkeli