Enkeli 2 oli tänään koulun kanssa laskettelemassa. Ilmeisesti kivaa oli ollut kun neiti heti kotiin päästyä kiljui jo ovelta että "äiti koska me mennään Ellivuoreen laskettelemaan!". Mummu siis voipi kaarrella tätä kautta joku kerta kun rinteeseen on matkalla. Sininen rinne oli paras siitä oli laskenut monta kertaa mutta punainen ja musta olivat olleet kamalia. Niitäkin kuitenkin oli kokeiltu.

Pikkumummolle tiedoksi että synttärikakusta tuli tänään palautetta. Pikkumummon synttäreillä herkuteltiin pakaste mansikkakakkua jonka mansikat ja hillot oli kakun päällä miten sattuu. Pistin asiasta palautetta ja tänään tuli pahoittelu kirje kotiin ja mukana lahjakortti jolla saa neljä tuotetta R- kioskilta ilmaiseksi. Sipsiä, keksiä, elokuva vuokraus tai vaikka ranskalaisia on valittavana. Kesäkuun loppuun asti näkyy kuponki olevan voimassa joten pitää muista herkutella ennen sitä.

Eilen kävin ukon kanssa kunkkumummolla. Edelleen oli mummo heikossa kunnossa. Istui sohvalla eikä siitä liiku ilman apua. Mieletään oli oikein pirteä kun lapsiakin tuli kylään. Kovasti yritettiin puhua josko suostuisi ottamaan apua niin että joku ihminen kävisi hänelle kaupassa ja toisi ruokaa ja auttaisi kaikessa. Mutta mummo ei halua. Aika tiukkaankin ukko ilmoitti että jotain nyt pitää tehdä näin ei voida jatkaa. Ukko siis on nyt joka päivä käynyt mummolle laittamassa ruokaa ja auttanut vessaan ym. Eihän se kiva ole kun kotona käyn täysin vieraita ihmisiä tai jos kotoaan joutuu kokonaan muuttamaan pois mutta näinkään ei voida jatkaa. Ei millään riitä aika eikä jaksaminen meillä pidemmän päälle. Nyt ukko soittelikin että lähteävät käymään terveyskeskuksessa näyttämässä kipeää jalkaa. Josko lääkäri saisi puhutuksi mummolle järjen sanaa samalla kun tutkii.

Enkeli3 ilmoitti haluavansa StarWars-kakun jossa on joku niistä hyviksistä joten siirryn tukimaan miten tämä toive toteutetaan. Kukahan niitä on hyvis ja kuka pahis.

Enkeli