Eilen kävin äänestämässä ja ihan kopissa intuitiivisesti tuon ehdokkaani päätin mutta eipä tuo sitten päässyt eduskuntaan asti valitettavasti. Itseasiassa ketään niistä minun vaihtoehdoista ei päässyt ihmekkös tekevät "vääriä" päätöksiä kun minunlailla ajattelevia ei sieltä löydy ;o).
Ukko asensi viimein isoille enkeleille tietokoneen kun minä seurasin äänestys tuloksia. Tänään hakee siihen jonkun verkkokortin tai jotain osia vielä että saa tuon nettiin liitettyä. Myös enkeli 2:n pyörään tarvitaan ketjusuojus sitten pitäisi olla pyörät ajokunnossa. Enkeli1:ltä puuttuu  pyöräilykypärä kun se Anttilan alennus kypärä ei kelvannut kun löytyi vain poikien mallia sinistä. Muutenkin oli hyvin tuskaista tehdä neidin kanssa ostoksia mikään ei tuntunut kelpaavan "en mä tollasia haluu" oli vastaus kaikkeen. Jos olisin vain käynyt ostamassa ja kiikuttanut kotiin mikä vaan niistä olisi kelvannut. Anttilasta löytyi sentään parit ulkohousut. Prismasta 10 kenkäparien sovituksen jälkeen viimein yhdet sopivan kokoiset. Uskomatonta kuinka juuri meidän neidin koko puuttui joka parista. Tytön jalka on 30-31 kenkiä kokeiltiin 29-32 kokoiseen ja aina se joka olisi ollut juuri sopiva koko, oli mallista loppunut. Viimein yhdet sopivat löytyi. Eli vielä kevät tavaroista puuttuu enkeli3:lle saappaat ja se kypärä. No nythän se räiskäsi tuota lunta ja räntää että eipä noilla niin kiire ole tai ne saappaat mennään ostamaan tällä viikolla on sen verran kireät nuo.

Tänään oli aamulla enkeli3:n neuvola. Meidän oma täti oli lomalla joten sijaisen kanssa ihmeteltiin tehtäviä. Ovat kuulemma vaikeuttaneet näitä 4v osaamis asioita. Ensin katseltiin kuvaa siinnä piti keksiä mitä kissalle oli käynyt? (oli kurainen ja surullinen), Mitä on pyykkikorissa? (hiiri), missä possu on? (koiran kopissa) ja missä lehmä oli?(puussa)sitten vielä mietittiin mahtuuko lehmä tynnyriin, mietittiin värejä Enkeli 3 tunnisti punaisen, keltaisen ja harmaan ja laskettiin sieniä ja kukkia. Pienistä puisista palikoista piti rakentaa torni ja silta niin että kaksi oli alhaalla ja yksi siinnä päällä sekä pyramidi 6 palikalla niin että joka väliin jäi rako. Ne onnistui kaikki hyvin, samoin helmien pujotus siimaan. Sitten päästiin liikkumaan kokeiltiin kävellä viivaa pitin, seistä yhdellä jalalla ja heiteltiin palloa. Nekin onnistui hyvin. Täti kyseli vielä eri sanoja joilla selvitettin mitkä kirjaimet enkeli3 osaa r ja d jäi tulematta ja tädin mielestä myös s? Piirrettiin ympyrä ja risti sekä poika halusi leikata paperista ympyrää vaikka se onkin vasta 5v juttuja =) ei tuo vielä ihan onnistunutkaan. Vielä mitattiin paino 19.2kg ja pituus 105cm. Sitten minä ja enkeli 4 häivyttiin huoneesta että saivat rauhassa testata kuulon ja näön. Neuvolakorttiin täti kirjoitti että "Reipas, rauhallinen poika. Yhteistyö sujuu tosi hienosti." Nuo tutkitut asiat olivat ok.Enkeli 3 sai vielä muistoksi autotarran ja päästiin lähtemään takaisin kotiin. Aikaa neuvolassa meni tunti! Neuvola täti oli kovin otettu kun lähtiessä enkeli3 vielä antoi halin ja pusun poskelle =) sanoi että kyllä huomaa että kotona on asiat hyvin kun on niin rauhallinen ja hyväkäytöksinen poika. Jaa taisi olla vaan sattua hyvä päivä tai joku eriskummallien mielenhäiriö tuolle ;o).

Tällä viikolla ei mitään ihmeellistä olekkaan vain tavalliset kerhot ja koulut. Ja ukon tädin pitäisi tulla  tällä viikolla Suomeen. käymään. Koti on taas kerran pommin jäljiltä joten siivousta ja pyykkiä riittää tällekin viikoa. Ai niin enkeli 1:n koulussa on ti ja ke avoimet ovet pitää saada joku katsomaan noita pieniä niin pääsen vähän kurkkimaan kouluun =) lasten kanssa en kyllä mene.

Enkeli