Näihin kestovaipoihin tulee himo. Kuoseja löytyy niin paljon ja toinen toistaan kivempia. Tänään tuli postissa 5 huutamaani vaippaa. Laskin tuossa että huutojeni keskihinta on noin 4€ postikuluineen joten vielä nuo on kannattaneet. Vaikka rahaa niihin on mennyt silti aika kiva summa jo. Kertavaipat maksaa noin 20-30sent. kpl joten jokaista vaippaa on käytettävä n.8 kertaa.Sitten ovat maksaneet itsensä takaisin. No tietenkin vesilasku nousee kun tuossa omassa koneessa pesen ja sähkö mutta kastsotaan sitä sitten kesällä nouseeko summa huimasti vaippailun myötä.
1362024.jpg
Tuossa nuo uudet vaipat jo roikkuu pestyinä narulla. Kolme pul- (kosteuden sisällä pitävää kangasta) kuorista taskuvaippaa ja kaksi kokonaan fleecetaskuvaippaa.
Eilen kokeilin ekaa kertaa tuollaista kokonaan fleecevaippa. Vaikka uskomattomalta tuntuu niin jos on kaksi fleeceä päällekkäin välissä imu niin kosteus menee toisesta fleesestä imuun mutta ei enää toisesta ulos!! Minun järki ei millään riitä tähän. Miten toisesta pissit menee mutta sitten pissi yhtäkkiä tajuaa että hei toinen tämmöinen kangas enpä menekkään enää tästä. Aivan järjetön asia mutta toimii. Ajattelin kokeilla että pistän tuonne yökastelioiden lakanan alle fleecepeiton kaksin kerroin ja väliin vaikka froteepyyhkeen jos patja pysyisi näin kuivana.

Tänään tiedossa lihasopan valmistusta ja kaupassa käyntiä. Pitää käydä Tiimarissa kartonki ostoksilla alkaa värillinen kartonki vähitellen loppumaan. Ikkunaan pitäisi tehdä luonnolle muistutukseksi aurinko jos siten tajuaisi että kevään pitäisi alkaa jo tulla. Tänään aamulla istutimme enkeli 4:n kanssa rairuohoa. Eilen istutin ikivanhoja orvokin ja jotain köynnostä siemeniä ja vaihdoin mullat kukkiin.

Ensi sunnuntain onkin sitten virpomispäivä. Pitää ottaa synttäri kesteille oksia mukaan että saa toisen puolen suvusta huiskittua rikkahaksi ja rakkahaksi. Toinen puoli tällä kertaa saa tyytyä vain sähköiseen huiskutteluun. Hmm onkohan tähän mahdollista liittää pientä videon pätkää... Pitää ottaa asiasta selvää.

Enkeli