Sain tiistaina illalla pestyksi tuon olkkarin maton. Se kuivuu tuolla parvekkeella ja on jo melkein kuiva eli tänään on vuoroossa olkkarin lattian pesu. Tosin matto on jo ihan täynnä koivusta putoilevia siemeniä. Pitää ensimmäisenä imuroida se kun laittaa lattialle.

Eilen päivällä siivoiltiin enkeli 4:n kanssa lastenhuonetta ja iltapäivällä mentiin enkeli 1 ja 2 kanssa uimaan halliin.

Tänään siis tuo lattian pesu ja kauppaan pitäis päästä myös. Muita suunnitelmia ei olekkaan.

Kolme päivää enää koulun alkuun ja kyllä näkee että molemmat tytöt jo odottaa vain koulun alkamaista. Jännittää, kiukuttaa ja mitään tekemistä ei ole eikä mikään huvita jne. Odottavan aika on pitkä ainakin tämä viikko tuntuu menneen niiiiiiiin hitaasti että.

Enkeli yrittää patistaa isot enkelit pihalle että pääsee siivoamaan.

Ai niin piti tulla lisäämään että aloitettiin enkeli 2:n kanssa eilen uusi harrastus. Nokkahuilun soitto! Eilen opeteltiin H ja A. Illalla esitteli ukolle taitojaan =). Tänään opeteltiin G ja nyt on soitettu pienen pieni hiiri ja Ostakaa makkaraa. Kolme nuottia alkaakin vaatia jo harjoitusta enemmän voi olla että huomenna vielä harjoitellaan noita kolmea nuottia ja otetaan lisää mukaan kun nuo biisit onnistuu hienosti =). Katsotaan nyt miten tämän harrastuksen käy kun koulut alkaa. Voi siis olla että jos neiti oikein innostuu niin suvulle ja ystäville on luvassa hienoja nokkahuiluesityksiä ehkä jo jouluna tai kai se ostakaa makkaraa sopii myös ristiäisiin??? Katsotaan nyt kuin tässä käy. Miten riittää soittajalla innostus ja äidillä hermot opettaa. Löysin siis musiikkiluokka aikaiset nokkisnuotit laatikon pohjalta ja niiden mukaan nyt opetellaan. Pitää olla hyvät ohjeet ja opastukset kun minäkin niillä olen soittamaan oppinut. Tuossa kyllä mietin pitäisikö opettaa tyttö soittamaan vasenkätisesti kun on vasenkätinen mutta kun näyttää noinkin onnistuvan niin kai tuo voi nokkahuilunsoitossa olla oikeakätinen??

Olkkarin lattia on nyt pesty ja puhdas mattokin jo lattialla kuinkahan pitkään pysyy puhtaana.

Enkeli