Joku sinun radiossa soi joululaulut? Minä yleensä kuuntelen ylex-radiokanavaa (vastinetta lupamaksuille) mutta näin jouluna alla on kanva ainakin jo komena vuonna siirtynyt toivontuottajien jouluradio taajuudelle. Nytkin jo soi ja soittaa just nyt arki huolesi kaikki heitä =). Ihana taajuus ja voi laulaa mukana jos jouluna kun osaa ihan joka laulun ulkoa =D. Oman taajuutesi läydät täältä tai jos ei kuulu muuten niin netinkauttakin voi kuunnella!

Viikonloppu meni Helsingissä ja kotona odotti taas kerran kaaos. Mutta sen jo tiesin kun ukko oli täällä viiden lapsen kanssa. Pikkujoulut päkäpäällä onnistui hyvin vaikka meitä oli juhlimassa vain pieni porukka niin kivaa oli silti. Enkeli 4 oli yöt pikkumummolla ja seurana oli myös serkkutyttö. Hyvin olivat pärjänneet. Kävivät isomummolla vierailulla ja enokin ehdittiin nähdä ennen lähtöä. Junamatkat meni hienosti mutta tuskin ihan heti jaksaa lähteä uudestaan junaan riehumaan.

Nyt pitäisi alkaa jouluvalmistelut. Pikkuenkelten yksi joulukalenteri on vielä aloittamatta. Tontut ei ole vielä loikkineet jouluseinälle joulua odottamaan...
Taidan kuitenkin ensin ottaa selvää kaikista muista joulunajan riennoista kuten kynttilä uinnista ja kauneimmista joululauluista ja merkkaan ne kalenteriin että muistaa mennä.

Enkeli 4 aloitti tänään kuivaksi opettelun osaa melko hyvin olla nakukuiva mutta nyt otettiin pikkarit käyttöön. Otin ison kasan lattiarättejä esiin että saa alkaa pyyhikimään pissoja pois. Jo yhdet pikkarit kastui. Kokeillaan näin kotona tätä pikkari hommaa mutta kerhoihin pitää laittaa vaippa vielä. Niin ja pesutupaa tänään.

Enkeli
Jouluradiosta soi...Hiljaa hiljaa joulun kellot kajahtaa...

Ai niin piti vielä mainostaa että 5 lippua tai ohjelmaa olisi myytävänä enkeli 2:n kuoron joulukonserttiin. Ohjeman hinta on 5€ ja tuotto menee kuoron toimannan tukemiseen. Konsertti on perjantaina 14.12 klo 19 Pispalan kirkossa. Ohjelmia on myös myynnissä ovella. Tervetuloa kuuntelemaan Harjun Lapsikuoroa ja Harjun Heleitä!!!