Ukko valittaa kun ei oo päivitetty pitkäänaikaan. Eitaida ukko olla perillä meidän perheen käänteistä ilman blogia  .

Tässä yksi ilta kirjottelin pitkät pätkät ja sitten kaikki hävisi yllättäen bittiavaruuteen enkä jaksanut uudestaan kirjotellajoten siksi ei ole nyt päivityksiä näkynyt. Myös aika kiireistä on ollut elo.

Minulla loppui työharjoittelu ja arvioitikeskustelukin jo oli ja kakkonen papereihin kirjattiin ja olin siihen tyytyväinen kun ei nuo teoria opit ole niin hanskassa kuin ehkä pitäisi. Nyt sitten lanua ja kaippia. Lanu opinnot ovat alkaneet ja kaippista ei ole kuin kaksi tehtävää joista toinen on työssäoppimisen tehtävä sekä tietenkin tutkintosuunnitelma. Vielä meinasin kaippin ehtiä suorittamaan tässä kevään aikana että saa siiten ensi syksyn keskittyä täysin lanuun. Meillä vaan ei ole vilä olli hekosu keskusteluja uuden ohjaavan open kanssa niin on en tarkaan teidä miten tässä nyt olisi viisainta edetä mutta eiköhän tuo selviä tämän viikonaikana toivottavasti.

Ukonkin työharjottelu loppui ja hänkin taas istuskelee koulunpenkillä. Kivasti on ollut samoina päivinä ATK:ta niin on saatu treffailla facessa. Vähän herkkistä.

Enkeli 5:lle saatiin viimein tilatuksi silmälääkäriaina ensi maanataiksi mutta tänään tuli lappu kotiin että aika on siirretty huhtikuulle. Pikkasen ärsyttävää kun oltiin ukko oli jo koulussa sopinut että on maanatain pois ja muutenkin oltiin enkeli 5:lle juteltu että pian on simälääkäri ja mitä sielä tehdään ym. ja nyt lääkäriä ei olekaan.

Enkeli 4 porskuttaa omaa tahtiaan ja omia menojaan. Pihalla viihtyy niin että neitiä näkee hetken ennen iltapalaa. Kovasti haluaisi itsenäisesti kulkea eskariin ja eskarista kotiin. Aika pitkälti tuon yksin kulkeekin kun jouksee koko matkan kuin päätön kana. Tien ylityksessä aina pysähtyy ja katsoo tarkkaan tuleeko autoja. Hyvähän se on että opettelee jo nyt tuota reittiä kun se tulee olemaan tuleva koulureittikin.

Nyt pitää pitää pieni tauko enkeli 3 soitti että ei pääse kuorosta enää kotiin kun bussikortista loppun raha joten lähden kortin lataukseen keskustaan...jatketaan iltasella päivitystä.

Enkeli

No niin Enkeli3 on onnellisesti taas kotona. Poika on nyt käynyt jo jonkin aikaa yksin kaupungissa kuoroharkoissa ja hvin on mennyt.

Enkeli 4:stä vielä. Välillä on pientä kiukkua havaittavissa viime viikolla pidettin ukon kanssa tiukkaa linjaa kaikissa sanomisissa kun neiti tuntui tekevän ihan kaiken oman pään mukaan nyt taas näyttää että säännöt on paremmin muistissa.

Enkeli 2 tekee koulussa luokan kanssa avaruuskuunnelmaa joka äänitetään ja sitä saapi sitten ostaa tarkkaan en tiedä milloin tuo ilmestyy ja minkä ikäisille se on suunnattu. Koulun kautta saavat myös ostaa ukulelet joten meille on nyt tulossa keltainen ukulele toivottavasti opettavat myös miten sitä soitetaan.

Enkeli 1 oli edellisenä lauantainä oksenustaudissa ja maanataina oksensi lisää (omien sanojen ja enkeli 3:n mukaan) ja oli koulusta pois alkuviikon. Tänä maanataina ilmeni kumma kuume heti kun me ukon kanssa oltiin jo koulussa mutta kun kotiuduttiin kuume oli hävinnyt. Ilmoitin neidille että tästä lähtien mennään kouluun vaikka olisi mikä tauti tahansa vain jos terveydenhoitaja lähettää neidin kotiin hän saa tulla. Pikkasen kuulostaa joltain "lorvikatarilta" tuo tauti. Yritin myös kysellä mikä koulussa mättää kun sinne ei alkuviikosta haluta mennä mutta ei neiti mitään syytä kertonut. Pitää pitää tuntosarvet pystyssä asian osalta.

Tämmösiä kuulumisia meille. Nyt saunaan enkeli 4:n kanssa ja sitten nukkumaan

Käsityö rintamalla on aloitettu oranssia tunikkaa, enkeli 4:lle sinistä villatakkia ja kasa lovikka tumppuja ensitalveksi. Näillä mienaan pärjätä kevään luennot huhtikuun puoliväliin asti.

Enkeli poistuu