"Se rikkoi mun ajatuksen" tuli äsken Enkeli3 lastenhuoneesta =). Ukko ilmoitti tylsästi että ajatuksia ei voi rikkoa...tylsä. Ihania noi pienten tavat ajatella asioita.
Uunissa on valmistumassa kinkkupiirakka mulle ja ukolle iltapalaksi ja jos tuo on hyvää niin saatan sitä tarjota huomenna Päkäpäällekin kun uhkasi tulla käymään. Tänään pelattiin isojen enkeleiden kanssa fits-peliä en olekaan pitkään aikaan pelaanut. Eihän siinä nyt hirveästi nopeuuta koeteltu mutta kunhan idean tajusivat niin muutaman pelikerran jälkeen varmasti päihittävät minut. Nytkin kyllä hävisin kun autoin tyttöjä vähän liikaa. Enkeli2 kävi eskariryhmänsä kanssa tässä meidän pihassa tänään. Kiertävät jokaisen eskarilaisen kotipihat. Minusta ihan kiva tapa tulee vähän tutuksi ympäristö ja tietää lapset missä kaverit asuu. Ne barrikaaditkin sitten tänään laskeutuivat tai oikeammin nousivat kun otin esteen keittiön ovelta pois. Lapset siitä osaavat jo heti kävellä ihan normaalisti mutta me ukon kanssa nostetaan edelleen rohkeasti jalkaa että päästään näkymättömän barrikaadin yli =). Enkeli4 jätti jo keittiössä sormet kaapin oven väliin joten en nyt sitten tiedä kumpi on turvallisempi barrikaadi vai ei.

Ukko lähtee huomenna k.mökille viettämään poikain/miesten viikonloppua. Minulla on vuoro sitten ensi viikonloppuna. Mitähän sitä keksii puuhaa lasten kanssa toivotaan että säät suosii ja saa porukan pihalle.

Enkeli lähtee maistelemaan kinkkupiirakkaa