Koko päivä on mennyt köllötellessä. Pikku enkelit on olleet pihalla mutta minä ja ukko on pysytty kotosalla. Tosin äsken ukko lähti kaverille saunomaan. Mitähän sitä keksisi puuhaa illaksi lasten kanssa? Taitaa aivot vielä nukkua kun ei mitään ideaa tupsahda päähän.

Huomenna nähdään pikkumummo kaupungissa. Eilen olin enkeli1:n kanssa kenkä ostoksilla. Neiti on haaveillut itselleen varsitennaraita ja nyt ne oli tarjouksessa Anttilassa niin käytiin ostamassa enkeli1:lle turkosit ja enkeli2:lle punaiset. Samalla shopattiin uudet hienommat nauhat kenkiin. Enkeli1 halusi neonkeltaiset ja enkeli2:lle ostin pianonkosketin nauhat jotka olikin vähän turhan lyhyet mutta eiköhän meiltä jotku kengät löydy joihin nuo nauhat sopii. Ostetaan huomenna sitten enkeli2:n kenkiin sopivat nauhat jos mennään kaupunkiin.

Rauha maassa enkeli5 nukahti ruuan jälkeen päikkäreille. Enkeli4 on naapurissa ja loput pihalla. Ukko saunomassa ja minä koneella. Tähän voisi melkein jopa tottua. Onneksi naapurista kuulu tuttu tömistys ettei ihan luule kuuroksi tullensa.

Enkeli jää pohtimaan mitä illalla voisi puuhata jos vaikka leipois tai askartelis tai siivois tai vaan lököilis