Pikkumummo kävi kääntymässä Tampereella äitienpäivänä ja toi isolle tytöille kokoamansa Nomination rannekorut. Kiitokset myös enolle paloista. Laitoin nyt tuonne lahjatoiveisiin mitkä palat tytöiltä löytyy niin lisää paloja voi ostaa lahjaksi. Muutenkin yritin tarkistaa listoja ajan tasalle.

Eilen kävin Päkiksen puuhissa hakemassa yhden huutisostoksen. Matkalle kotiin polkaisin vapaavalintaan ja voi kauhistus sielä oli remonttimyynti ja KAIKKI vaatteet oli -60%. No olihan etu käytettävä hyväksi ja ostin sitten "vähän" vaatteita itselleni ja isottytötkin sai jotain. Tuli vähän suunniteltua kalliimpi reissu sitten. Suunnitelmissa oli käydä vielä kaupassakin mutta laukkuihin ei enää mahtunut kaikkea mitä olin aikonut kaupasta tuoda tosin kaupan hyllytkin notkuivat tyhjyyttä ei ollut jauhelihaa eikä silakoita joita olin aikonut ostaa. (Vieläkö on joku lakko päällä?) Herneitä löytyi joten illalla pistin herneet likoamaan ja tänään on ihan oikeaa hernekeittoa ei mitään purkki mössöä. Minun onkin pitkään tehnyt mieli hernekeittoa pitäisiköhän tehdä keiton kanssa pannariakin.

Perjantaina meille on tulossa Sinisen pikkuväki eli saamme hetken leikkiä 8 lapsista perhettä. Lauantaina minä ja isot tytöt lähdetään Vaasaan kuororetkelle. Ukon pitäisi pärjätä lauantai aamupäivä yksin 6 lapsen kanssa mutta eiköhän tuo onnistu.

Loppuviikosta pitäis auringonkin taas paistella. Alkaa tuo harmaus taas riittää vaikka luonto tykkääkin kun saa vettä. Täällä on kasveista bongattuna jo leskenlehti, valko- ja sinivuokko sekä rentukka jotain pientä valkoista tupsukukkaa myös kasvaa tuolla teidenvarsilla. Koivut on hiirenkorvalla. Seuraavaksi odotellaan omenapuiden ja pihlajien kukintaa.

Nyt sekoittelemaan keittoa.

Enkeli