Lisäsin tuonne itsenäisyyskakku postaukseen linkin sinne mista ohjeen kakkuun kävin nappaamassa. Pitäisi ryhdistäytyä tämän linkittämisen kanssa eteenkin kun toisten sivuilta käy napsimassa ohjeita. No nyt se on sielä jos haluatte kokeila samaa kotona.

Enkeli1 lähti kaverille päiväkylään ei siis jää yöksi mikä lienee pienoinen ihme viime viikolla oli kaverilla kolme perättäistä yötä. Ukon kanssa jo pohdimme että alkaa kaveriperhe perimään meiltä vuokraa kun neiti aina sielä viihtyy. No perheen äiti tykkää kun on hänenlapsellaan on seuraa kun kaveri sattuu olemaan perheen ainoa lapsi. Tänään meinaavat kaksin leipoa pipareita. Tai niin ainakin sopivat sunnuntaina.

Ukko on tämän viikon yövuorossa. Jonain päivänä pitäis sen verran kauppaan päästä että kinkun kävisi ostamassa. Myös joulukortit meinaan saada lopullisesti valmiiksi samoin Helsinkiin menevät paketit pitänee valmistua että pääsevät pikkumummon mukana sinnepäin. Vielä pitää sopia ketkä jaksaa paketteja hakea sieltä ja kelle pistetään postin mukana. (Saa ilmoittaa jos haluaa paketin pikkumummon kautta eli Helsingin lasten kummit ja kummilapset). Pikku mummo on tulossa sunnuntaina kääntymään Tampereelle päin. Lauantaina tule taas tupa täyteen kun Tiitun perheen lapset tulee yökylään. Meillä on sitten 8kpl  10v -10kk lasta kahden aikuisen vahdittavana. Hyvin nuo menee kun ovat niin kilttejä. Sunnuntaina on myös se kuorokilpailu joten kehoitan kaikkia ensiviikon sunnuntaina Tampereen keskustaan shoppaamaan. Tostaina laitan linkin tyttöjen äänestysvideoon ja samalla alkaa äänestys. Pistän numeron mihin saa laittaa tekstiviestejä ja näin antaa ääniä.

Jaahas nyt voisin tutkia noiden pienten kortiosuuden nii sitten jää enää isojen kortit tutkimatta ja samalla voisin kirjoitella kuoria. Jaa lastenohjelmat alkaa saankin rauhassa ensin kirjoitella

Enkeli