Enkeli 3 antoi tänään sudenpentu lupauksen partion joulujuhlassa

Enkeli 3 on tuossa ensimmäisenä vasemmalla ja oli ainoa joka uskalsi ääneen jotain sanoa lupauksen annossa. Merkit saivat ja lopuksi syötiin hyvää riisipuuroa ja piparia.

Ennen juhlaa kovalla kiireellä tuota lupausta hain netistä kun se lappu missä lupaus oli, oli tietenkin jo hukkunut. Onneksi on netti ja sieltä löytää miltein kaikein etsimänsä. Lupauskin löytyi ja päästiin alkamaan pikaharjoitus.

Vielä kuva vain enkeli 3:sta

Itse olen tänään juossut taas vaihteeksi ympäri kaupunkia. Aamulla klo 9 oli varattuna lääkärintarkastus koulua varten(olin terve). Samalla otin myös jäykkäkouristus rokotteen kun oli päässyt jo vanhentumaan (edellinen rokotus kerta oli 1990) Poliota eikä MPR-rokotetta tarvinnut uusia joten selvisin yhdellä piikillä. Terveyskeskukselta menin koululle jättämään ilmoitautumisen ja samalla sielä täyttivät lomakkeen työkkäriin joten sieltä sitten työkkäriin viemään lomaketta eteenpäin. Työkkäristä vielä Tiimariin ja sitten kotiin. En löytänyt Tiimarista sitä mitä olisin halunnut mutta muuta pikku krääsää tarttui matkaan kyllä.

Huomenna aamulla mennään ukon kanssa kunkkumummolle kaupaan ja iltapäivästä mennään kuulemaan mitä mieltä on enkeli3:n opettaja pojan koulumenestyksestä.

Kortit ja paketit pitäisi myös pistää postiin. Enkeli 3 vaihtoi kummijoululahja-ideaa viime hetkellä kun enkeli 1 ja 2 teki niin hienot lahjat ja poika halusi myös antaa sellaiset joten lisää tarvikkeita ja puuhaamaan. Se edellinen tekele olikin aika paljon vaiheessa joten nopeampi näin. Nyt pitäisi siis ottaa loppukiri pojan lahjan suhteen ja saada viimeisetkin paketit kasaan, jotta kerkeävät postiin ajoissa.

Puuhaa siis riittää näin joulunkin alla .

Enkeli