Tänään sairaslistalla on enkeli 5 ja 1. Enkeli5 alkaa kyllä jo olla pirteämpi eli paraantumaan päin. Vähän vielä oli aamulla lämpöä. Enkeli1 aloitti kuumeilun yöllä. Aamulla tuli oksennus mutta kaikki on selvinneet yhdellä oksentamisella että ei mikään ihan mahdoton tauti. Paitsi enkeli 5 joka ei ole oksentanut lainkaan. Nyt sitten odotellaan milloin enkeli 2 saa taudin ja tarttuuko meihin aikuisiin.

Eilen illalla käväisin Rutistuksen harjotuksissa moikaamassa vanhoja tuttuja. No eihän se ilman tanssimista onnistunut. Käsky kävi että "mukaan vaan" ja pakkohan se oli mennä. Hieman oli tanssi hermot ruosteessa ja kuntokin heikossa jamassa mutta sielä mukana pompin ainakin sinne päin. Ei millään menannut käskyt kulkea aivoista jalkoihin. Aivot sanoo että jalkaa eteen ja sitten taakse ja siten tonne mutta jalka heilui kuitenkin omiaanNauru. No lopussa ehti jo ajatella muutakin kun vaan jalkoja ja käsiä eli jos kävisi harjoituksissa niin kyllä sitä vielä voisi tanssimaan alkaa. Kiva oli ja hiki tuliHymy.

Ainakin siis tänään vielä sairastellaan mutta jos jo huomenna alkaisi taudit olla takana päin. Olisi kiva mennä hieman edes mäenlaskuun tällä hiihtoloma viikolla. Ainakin koululaiset on saaneet rauhassa levätä lomansa ja katsella dvd:itä.

Nyt ruuan laittoon kun Enkeli 5 on päiväunilla ja muut telkan ääressä.

Enkeli