Pian alkaa taas viikonloppu yhtä työpäivää vajaa viikko siis takana. Enkeli1 on lähdössä ainakin yhdeksi yöksi torstaitytölle yökylään. Enkeli 2 menee myös luokkakaverille yökylään ja lauantaina menevät porukalla uimaan. Toivottavasti tulee kaunis viikonloppu niin pienet viihtyy pihalla ja saadaan taas lisää järjestystä kotiin.

Eilen laminon pyykkikoreihin tunnistelappuja. Alkaa päiväkoti toiminnat siirtyä kotiinkin. Mitä kaikkea sitä tarviikin laminoida. Paperinuketkin toimii hienosti ja helposti kun laminoi sekä nuken että vaatteet sitten vaan sinitarralla vaatteet nukkeen kiinni ei enää hankalia hakasia. Pari toiminta tuokiota pitäisi suunnitella mutta en vielä ole keksinyt minkälaiset sitä keksisi puuhata. Luultavasti taas tavoittelen liian hienoja ja opetuksellisia tuokioita mielessäni. Ensi viikolla suunnitellaan viikko ohjelmaa eteenpäin ja silloin pitää olla esittää että tähän kohtaan haluan oman tuokioni laittaa. Kaksi havainoitavaa lasta jo ryhmästä löysin. Rauhallisen ujon tytön ja reippaan, riehakkaan pojan. Pitäisi heitä vähän haastatella ja vanhemmiltakin kysellä juttuja.

Puikotkin huutelevat laatikostaan mutta aika ei vielä ole riittänyt puikoille. Kun tuo aurinko tuosta vähän sulattaa pihaa enemmän niin sitten pitänee hankkia tuolia pihaan ja mennä siihen kilisyttämään puikkoja. Naapuri kertoi että meidän pihhassa pitäisi olla pari hienoa kukkapenkkiäkin joten innolla odotan jo kasan sulamista. Mitähän mullasta pilkistää. Varmaan pistän sitten tännekin kuvia niin saadaan jännittää yhdessä ja arvuutella lajeja. Itse haaveilin jos kokeilisi kasvattaa tomaatin tuohon aurinkoiseen talon nurkaan sehän pitänee pian jo esikasvataa jos selaista mielii. Pihaa ennen pitää varmaan yrittää enesin siivota varastoa niin että mahtuuenemmän tavaraa sisään tai ainakin ne tavarat saisi olla paremmin järjestuksessä. Mutta jos ensin saisi tätä sisäpuolta järjestykseen niin sitten voisi siirtyä näkymättömiin tiloihin.

Jaaha nyt taitaa pyykkikone lingota joten siirryn laittamaan pyykkiä narulle ja uutta koneellista tulemaan vielä ennen töihin lähtöä. Ekhä sitä voiti ehtiä vähän katsastamaan tuota eteisen kaaostakin. Pää tuntuu lyövän siinnä kohtaa tyhjää miten ihmeessä sen saa toimivaksi???

Enkeli