Täällä sitä ollaan pikkumummolla kylässä ilman lapsia ja ukonkin jätin kotiin pääsiäisen viettoon. Kotona on facen mukaan ainakin koottu autorata ja puhelinsoitto kyselyjen perusteella maatattu pääsiäismunia kun etsivät vesivärejä ja tusseja.

Minä kävin torstaina  katsomassa vaaria sairaalassa oli päässyt siirtymään jo kuntoutusosastolle. Perjantaina eli eilen mentiin Omenalle yökylään Sininen, Päkis, minä ja Nalle. Herkkuja oli tarjolla yllin kyllin ja hyvää peli ja lauluseuraa niinkuin aina. Tänään juurikin kotiuduin takaisin pikkumummolle. Huomenna ohjemassa on vierailu isomummolle aamupäivällä ja iltapäivällä Sinisen Tähtösen 7v synttärit. Maanataina matkataan koti kohti jo klo13 junalla joten en taida ehtiä vaaria tapaan toista kertaa tämän reissun aikana. Liikaa tavattavia täällä Helsingin seudulla.

Kivaa on kuitenkin ollut vaikka kiirettä onkin pitänyt. Kaiken kiireen keskellä sain myös valmiiksi sen oranssin tunikan. Nyt pitäisi käydä ostamassa keltaista fanttilankaa että saan myös tähän tunikkaan kukka koristen. Kuvia tunikasta myöhemmin.

Enkeli