Korttisuora on lopuillaan. Parit osotteet vielä puuttuu niiltä jotka ovat vuodenaikana muuttaneet (esim.Sininen).

Nyt onkin aika sitten suunnitella seuraavaa projektia PIPARITALO. Viime vuonna oli muumit tänä vuonna haluaisin linnan. Jos on kivoja helppoja piparilinna linkkejä niin saa pistää niitä kommenteihin =). Toisaalta olisi hauska väsätä niitä mini taloja lasten koulu ja kerho opeille mutta kotsotaan miten aika ja innostus riittää. Tarvii varmaan käydä myös väri tai ennenmminkin glitteri ostoksilla saa vähän kiillettä ja säihkettä linnan pintaan. Sitä sokerimassaa pitäisi myös kokeilla ja parit pikku kikka muotit haluaisin myös.... ehkä pitää kolkutella jonkin nettikaupan ovea jo melko piankin.

Kummipäivää varten on hieman olohuoneen pöytää saatu raikottua mutta vain hieman. Pöydän paljaat pinnat on nyt vallotettu joulukortti kasoilla. Pinoja on monta. Yksi niitä jotka annetaan käteen, yksi ulkomaille, yksi osoteettomat ja sitten se postimerkkiä vaille valmiit... =). Lisäksi kaikki korttien askarteluun tarvittavat aineet on pöydällä sikin sokin sekä kaikki muukin roju. Luultavasti tässä käy niin että perjantain kasaan kaikki tyhjään pahvi laatikkoon ja nostan makkariin ja käyn laatikon läpi sitten joskus. Näin on ennenkin pöytä saatu nopeasti siivottua =).

Enkeli 1 sai myytyä kaverin kanssa 17 joulukalenteria eilen kaupan edessä  puolessatoista tunnissa. Vielä kalentereita löytyy 10 eli nopeat toimikaa! Jos tätä kautta eivät mene kaupaksi niin teemme joku päivä Tampereen sukulais kierroksen ja myymme kalenterit pois =). Milkähän päivä ehditään kun eka luukku avataan jo sunnuntaina?

Enkeli 2 lähti kouluun pohtimaan pikku pulmaa. Linkki löytyy täältä. Ratkaiskaahan muutkin tuo.

Enkeli