Nyt alkaa olla pääsiäinen takana päin. Me päästiin ukon kanssa kaksin mökille mutta otettiin sitten Tiitu ja enkeli 2:n kummisetä mukaan. Mökillä siniuokot jo kukki samoin krookukset. Järvessä oli meidän rannassa vielä jää mutta lumet oli jo sulaneet jokapaikasta. Aika meni haravoidessa ja risuja poltelessa. Toki myös saunottiin ja pelattiin carcassonnea ja mummovaari-peliä ym. Kuhmiksella oli talvella kaatunut puu sähkötolpanpäälle ja mökissä ei sähköt toimineet. Hyvin kuitenkin pärjätiin puulämmityksellä ja kaasugrillillä sekä kynttilänvalolla illalla.

Sunnuntaina päivällä kotiuduttiin ja tämä maanatai on mennyt pihalla nauttien auringosta. Enkeli3:n kanssa on pelailtu shakkia. Vielä tuon voitan vaikka ukolle häviänkin. Tosin aika vähän on tullut ikinä pelattua tuota peliä ettei mikään ihme vaikka siinnä häviääkin. Pikku mummolla oli mennyt hyvin täällä lasten kanssa. Sunnuntaina olivat etsineet pääsiäiskukon piilottamia suklaamuna pusseja ja isot tytöt olivat tehneet pashaa.

Minä aloin puhaamaan 15cmX15cm isoäidinneliöitä maailman suurimpaan tilkkupeittoon ja pian on kaksi valmiina. Laitan teille tänne linkin jos jotakuta muutakin kiinnostaa tuhota vanhat lankakerän loput hyvään tarkoitukseen.

Nyt virkaamaan ja vamistautumaan huomista koulupäivää varten. Tarjolla olisi anatomiaa ja terveydenhuoltoa.

Enkeli