Pitää tänne tulla kehumaan ahkeruutta kun mesessä ei ole ketään kelle kehuisi ;o).

Keittiö on imuroitu ja pesty lattiat. Laitoin pöydän alle tyttöjen huoneesta maton jos pysyisi vähän puhtaampana se lattia. Maton vienkin sitten heti syttäreiden jälkeen mökille pestäväksi. Otan sen kyllä jo synttäreiksi pois.
Eteinen on imuroitu ja matot on partsilla roikkumaassa. Kohta menen sen pyyhkimään pesen sitten kunnolla kun saan matot kesällä mökille pesuun. Olkkarin vielä tänään yritän jaksaa pyyhkäistä jos päätäisi niistä muurahaisista samalla. Ostettiin tänään kaupasta semmoiset murkunpesät johon murkut kävelee sisälle ja kuolee myrkkyyn. Viikossa pakkaus lupasi että murkut häviää. Katsotaan nyt kuin käy. Kyllä niitä vielä äsken tuolla keittiön ovella tepsutteli(ja kuoli) kun lattiaa pesin.

Enkeli4 taisi nukahtaa eli pääsen jatkamaan hommia ilman tuota teho apuria joka haluaisi kokoajan imuroida. Pitääkin pistää tohinaksi johan se on tunnin päästä haettava enkeli 2 eskarista ja sitten ei enää tiedä pystyykö sitä tekemään mitään siivoamista kaikkien lasten kera. Onneksi tänään pääsee lenkkisaunaan huuhtelamaan siivoushiet pois.

Huomenna perhekerhossa äitienpäivä askartelua saa pikkuenkelit tehdä mummoille kortit =).

Enkeli

Jatkuu...
Nyt on eteinenkin siivottu. Olkkari jäi vain suureimien roiskeiden pyyhkimiseksi ja tämän tietokonepöydän pyyhkäisin myös rätillä. kyllä noita murkkuja vielä ainakin juoksee vaikka kuinka paljon mutta jos huomenna tajuaisivat että "kuolemanpesässä" on parempi nyt kun herkutkin on putsailtu pois houkuttelemasta. Äsken kävin enkeli 2:lle ja 4:lle kuorimassa perunoita ja sielä ei muurahaisia enää näkynyt että jotain edistystä näin puolessa päivässäkin on tapahtunut tai sitten ne mokomat vain olivat jossain kahvinkeittimen alla piilossa. Tässä tietokenepöydän alla vielä jokseenkin kuhisee murkkuja.

Enkeli edelleen =).

Vieläkin jatkuu...

Murkut vaeltaa nyt toiseen pesään. Ihan noita mustana vanana noita tonne virtaa =O. Taitaa nyt kaikki pihan murkut muuttaa meidän uuteen kuolemanpesään!!! Toivottavasti pesä myös toimii ja murkut myös kuolee eikä vain muuta meille lopullisesti. Kääk!!
Nyt laitan taas kertaalleen enkeli 3:n pihalle ja enkeli4:llä on vaipanvaihto aika...kohta tulee lastenohjelmat...

Enkeli... Tuun taas kertomaan kun tulee uusia murkku uutisia. Hieman ärsyttävää toi vaellus tossa mun jalkojen juuressa. Piti oikeen nostaa jalat penkille että eivät alka mun päälle kiiipeämään... Katotan nyt jos vaikka nappaan kuvan suresta murkkuvaelluksesta ja pesästä =).
573526.jpgMurkut vaetaa
573532.jpgYksi pieni muurahainen marssi näin hämärää polkua kuolemaan päin =).

Enkeli innoissaan massamurhaajana =)...vaellus alkaa hieman jo laantua liekö syynnä kuolema vai se että alkaa tulla ilta ja murkkujenkin nukkuaika.

...Klo18.10 vaellus pesälle on loppunut eikä murkkuja näy missään =). Huomiseen...

Enkeli