Nyt on selvitty kahdesta ensimäisestä uudesta arkipäivästä. Ukko siis lähti kouluun maanataina pääsi kyllä aika helpolla ekapäivänä kun oli vain 2,5 tuntia koulua. Tänään olivat tehneet matikka ja suomen kielen tasokokeet ainakin. Oli niitä muitakin tasokokeita tehty mutta en muista mitä ne oli.

Minulla on ollut koulussa muutamia mielenkiintoisia tunteja ja muutama tylsä luentoja joten kutimet taas heiluu poikien takarivissä. Seuraavan harjoittelun jälkeen joudun varmaan yksin hillumaan poikain kanssa takana kun minun "askartelukerhossa" viihtynyt tyttö jää äippälomalle mokoma. Ehkä saan houkuteltua jonkun muun tytön kanssani takariviin yli tuon valtaisan muutaman penkkirivin tyttöin ja poikan välisen hajuraon.

Koulutehtävät on minunkin osalta taas ajantasalla kun sain työssäoppimisen tehtävän tehtyä. Toivottavasti menee läpi open tarkan seulankin.

Kotona on lapset pärjänneet hyvin. Enkeli3 on ehtinyt kouluun ajoissa näinä kahtena päivänä ja eikä koti ole ainakaan vielä räjähtänyt käsiin meidän aikuisten kotiutuessa. Enkeli5 on viihtynyt päikyssä samoin enkeli4 eskarissa kokopäiväisenä.

Enkeli5:n kummitäti Sipe on aloittanut myös opiskelut täällä Tampereella ja kävi meillä yökylässä viimeyönä samalla syötiin synttärikakun rääppeet pois jääkaapista. Kiva kun kävi ja saapi tulla useiminkin kun nyt täällä päin pyörii

Ensi viikonloppuna juhltaan minun pikkuveljen häitä. Kaikki on niitä varten jo valmiina ja perjantai sattui minulla olemaan koulusta etäpäivä niin saan koko päivän rauhassa pakkailla kaiken tarpeellisen mukaan. Ehkä ehdin lukea kansansairaus kokeeseenkin joka on etäpäivän oikea tarkoitus.

Huomenna minulla alkaa koulu vasta klo 12 mutta ennen sitä pitää hakea opiskelijakortti VR:ltä ja käväistä kunkkumummolle kaupassa joten aamupäivä menee puuhatessa.

Enkeli täältä kunnon opiskelijaperheestä meillä  on nyt 6/7 koululaista