Hieman syksyisempää kuosia tähän väliin.

Viime viikko vennä hujahti taas. Ensi viikolla alkaa enkeli1:den partio maanataina ja enkeli 4:n eskareiden vanhenpainilta tiistaina aloitta vanhempainilta kauden. Keskiviikkona Enkeli 5 täyttää 4v mutta niitä juhlitaan vasta la 3.9. kun ensi viikonlopun olen töissä. Samaan syssyyn juhlitaan myös enkeli 2:n 11v synttärit hieman etukäteen kun en tiedä miten sitten niiden syttäreiden aikaan sattuu työvuorot menemään. Keskiviikkona on myös enkeli 3:n kuoro. Enkelit 1 ja 2 meinaavat pitää kuoro lakkoa siihen asti että vanha kuorojohtaja tulee äippälomalta takaisin. Enkeli 3 sitten kutsui naapurin tytöt kuoroon mukaan laulamaan niin ei tule tylsää. Molemmilta puolilta lähti tytöt matkaan mukaan ja kyllä näyttivät tykkäävän eli tulevat tälläkin viikolla.  Torstaina enkeli 4 menee neuvolatarkastukseen. Perjantai on minulla vapaata töistä kun sitten olen lauantain ja sunnutain töissä. Toiminnan täyteinen viikko siis edessä.

Enkeli 2 pitää ilmoittaa hip-kerhoon koululle huomenna ja samalla soitella enkeli 5:lle hammashoitaja aikaa. Haluaisin pistää enkeli3:n hip-uimakerhoon mutta matka uimahallille on niin hankala että taitaa jäädä haaveeksi. Ukkokaan ei voi poikaa viedä kerhoo kun se alkaa iltapäivällä. Nuo hip kerhot on yleensä klo 14-16 välillä. Muuten mainioita täysin ilmaisia kaupungin tarjoamaan iltapäivä toimintaa lapsille. Pitää nyt vielä katsoa jos pojalle löytyisi jokin muu kiva kerho/harrastus tuon kuoron lisäksi. Kirkon harrastustoiminta mainoslehteä odotellessa.

Viikolla käytiin minä, enkeli 2 ,4 ja 5  Kirkolla lasten konsertissa. Jukka Salminen sielä soitteli mainioita lasten lauluja. Tarjolla oli myös mehua, pullaa ja lapsille mehujäitä. Kiva konsertti vaikka pitkä päivä tulikin kun konsertti loppui joskus lähempänä klo 20. Mukaan matkaan jäi päähän loppu viikoksi soimaan laulu "Siunaa sandaalimme päivämme lämpöiset, siunaa kumisaappaat ja tiemme mutaiset..." Ostin konsertista myös yhden Salmisen cd:n enkeli 2 sitä jo hetken kuunteli.

Mitähän meille vielä kuuluu. Yhtenä päivänä muutettiin olkkarissa järjestystä. Vanha tietokonepöytä hajosi kun siirsin sitä laittaakseni  verhoja lisää. Onneksi muistettiin että enkeli 2:n kummisedällä oli yksi tietokonepöytä ylimääräisenä ja saatiin saman tien uusi pöytä tilalle. Tämä uusi on tämmöinen pitkulainen ja se edellinen oli kulmapöytä joten sen takia piti tehdä pieniä vaihdoksia. Ainakin hetken olkkari näytti vähän isommalta. Vielä pitää hankkia jonkinlainen hyllykkö dvd levyille. En vaan osaa päättää millaisia haluaisin.  Seuraavana pohdintaan tulee pikku enkeleiden huone. Vähän olen pohtinut jos sinne hankkisi parvisängyn ja sen alle joko leikkitilaa tai sitten koulupöydän. Tai ensin pitäisi alustaa leikkitilana ja vuoden parin päästä hankkisi koulupöydän. No sitä tarvii vielä miettiä.

No niin eiköhän siinnä taas ole hetkeksi meidän kuulumisia. Nyt petiä kohti että jaksaa taas aamulla hoidella mummoja ja pappoja. Ilmoittelin jo miehelle että pitäisi saada opetella parranajoa että miten olisi semmoinen siloposki kuontalomalli nyt jokusen aikaa. Ei mokoma kauheasti innostunut moisesta tarvii jatkaa ympäri puhumista. Tuolla töissä on yksi pappa joka käyttää insuliini kynää ja häntä jo pääsin pistelemään (hyvin se meni) mutta katsotaan nyt jos homma vaatii lisää harjoitetta saatan etsiä käsiini sukulaisen jolla on sama vaiva ja välineet sitten vaan pistelemään. Joku pikku juttu oli mitä meinasin lisäharjoitella lapsilla mutta se jo unohtui. Muuten hommat töissä sujuu sutjakkaasti. Onhan tässä pariviikkoa vielä aikaa harjoitella tuolla töissäkin ennen kahden viikon koulujaksoa ja sitten sairaalan puolelle jatkamaan työssäoppimista ja siinnä pitäisi sitten saada tämä hoidon ja huolenpidon jaksokin suoriteltua loppuun. Juu mutta nyt petiä kohti.

Enkeli