Näin se aika hujahtaa vasta oli pääsiäinen ja nyt pitää juhlia jo vappua. Suuria vappu suunnitelmia meillä ei ole. Jos munkkeja paistelis ja simat pitänee hankkia kaupasta kun en taas tajunnut että ne olisi pitänyt jo laittaa tulemaan.

Huomenna meille tulee haastattelija tutkimuksesta joka tutkii lapsiperheiden tietokooneen ja netin käyttöä. Päiväkodista kyselivät josko joku haluaisi tälläiseen osallistua ja jos siinnä ilmoittautumis vaiheessa tiesin että jos halutaan mukaan niin aika varmasti meidät siihen valitaan kun ollaan näin "erikoinen" perhe. Käsitin ukon puheista että jo huomenna meille asennetaan jonkinlaiset kamerat valvomaan netin käyttöä. No huomenna sekin selviää paremmin. Jos nyt saisi kameravalvonnan myötä selvät säännöt tuohon lasten kooneella oleskeluun. Tai kyllähän tuota valvotaan mutta tarkemmat tai lapsille selkeämmät rajat saisi tuossakin olla. Siis ihan mustaa valkoisella milloin saa koneella istua ja kuinka kauan. Meillä tietokooneen edelle menee ulkoilu jos on kaunis ilma niin lapset on pihalla ei koneen ääressä ja sateella saa sitten olla enemmän konella. Meidän aikuisten koneen käyttöä ei ola rajoitettu mitenkään. Nyt alkaa isoille tytöille tulla jo koulustakin läksyjä joita on tehtävä tietokoneella. Enkeli 2:n pitää tänään tehdä pover point esitys jostain kouluun. Ukon kanssa naudeskeltiin että meidän lapsuudessa oli suuri ihme jos saatiin piirtoheitin kalvo ja kynä kotiin että voitiin kirjoitella jokin ryhmätyö kalvolle. Nyt lapset puuhailee pover point esityksiä luokalle. Niin se aika muuttu.

Enkeli 1 siirtyi eilen seikkailijasta tarpojaksi. Partiossa siis on taas kasvettu ja merkkejä rintapieleen tuli lisää kannettavaksi. Enkeli 1:n hurrikaanit ryhmä sain parhaan vartion kunniaikirjan osallistumisesta ja reippaudesta ym. Palkinnoksi saivat jäätelöt jotka syövät viimeisessä kokouksessa.

Loppuun pari linkkiä jota jo aijemmin lupailin.

Maaliman suurin tilkkupeitto . Tästä linkistä pääsee kurkkaamaan tälläiseen hyväntekeväisyyskampanjaan. Minulla taitaa olla 5 tai 6 tilkkua jo valmiina on ollut koulussa muutama helppo luentotunti joten koukku on viuhunut takarivissä.

Sitten toinen linkki Vialotti . Tästä linkistä pääseen Päkiksen yrityksen kotsasivuille. Vielä tarjonta on pientä mutta jos tuo tuosta kasvaa kun asiakkaita löytyy enemmän. Sinne siis ostamaan lorupusseja. Joulun alla ehkä tulee myyntiin joululorupusseja joissa on minun loruja mukana.

Nyt muihin puuhiin! Hyvää vappua jos en enää koneelle ehdi tulla päivittelemään!!

Enkeli