Tästä se nyt alkoi takkuaminen läksyjen kanssa. Enkeli 1:n läksyjen teossa suurin aika menee mäkättämiseen kun on niin paljon läksyjä ja kestää varmaan 10 tuntia tehdä ne... Varmasti neiti on koulupäivän jälkeen väsynyt eikä kouluhommat kiinnosta mutta kun ne on silti vain tehtävä. Enkeli 1 menee miltein jokapäivä kaverille koulun jälkeen kun on ensin tehnyt ne läksyt ja tulee sieltä kotiin klo 18-19 riippuen siitä mikä on kotiintuloajaksi sovittu. Ei siihen aikaan enää aleta läksyjä tekemään ja tuskin tuo olisi yhtään helpompaakaan. Ehkä se on vain totuteltava ajatukseen että nyt sitten kuunnellaan mäkätystä ja muistutetaan väliin että teehän niitä tehtäviäkin välillä. Siinnä vaan itsellä palaa nopeasti hermot kuunnellessa. Osaamisessa ei ole mitään vikaa tekee tehtävät oikein eikä tarvitse niissä apua. Onneksi huomanna on perjantai eikä läksyjä yleensä tule viikonlopuksi. Nyt kyllä tässä vaikuttaa vielä sellainen juttu, että Enkeli 1:sen kotiluokka on remontissa ja he ovat evakossa liikuntasalissa tai muissa luokissa. Liikuntatunnit on peruttu nyt remontin ajaksi ja ne on korvattu sitten äidinkielellä ja matematiikalla. Ope lapussaan kertoi että otetaan nyt iso askel näissä aineissa ja kun sää sallii ulkoliikunnan, tehdään sitä sitten useampi tunti silloin. Kuulosti tuolloin järkevältä nyt tuntuu että tietotulva on sittenkin liian suuri. Toivottavasti pian ulkona pakastuu ja pääsevät luistelemaan tai hiihtämään ulos jos se helpottaisi tätä läksyjen tekoakin.
Ensivuonna on sitten kaksi mäkättäjää jos on. Enkeli2 kun jo lukee ja kirjoittaa melkoisen sujuvasti. Tuossa eilen oli tytöillä jotain riitaa ja kirjottelivat toisilleen lappusia "En puhu sulle" ja enkeli2 kirjotti "anteeksi jos olen pahoittanut mielesi yritän parantaa tapani" ihan ilman mitään apua ja täysin oikein.

Nyt on riennettävä pian hakemaan enkeli3 kerhosta. Ukko tekee tänään iltavuoron ja oli lupautunut taas lauantiksikin töihin. Sunnuntaiksi suunniteltiin hirvipaistia kun ukko sitä lihaa taas vanhalta pomoltaan sai pitääkin etsiä joku sopiva ohje netistä vielä. Ensiviikolla on Enkeli2 luistelua eskarin kanssa jäähallissa ja konserttissa käyvät myös, enkeli 1:llä on hammaslääkäri ja ukolla iltaviikko. Onhan siinnä taas viikoksi ohjelmaa kaiken muun lisäksi.

Enkeli