Kiirus viikko taaskin tulossa.

Tänään kaupassa käyntiä mennään ostamaan naapurin tädin kanssa patjaraheja. Huomenna enkeli 2:n vanhempain ilta. Keskiviikkona enkeli 1:n vanhempain ilta. Tostaina on lähdettävä polkemaan enkeli 2:n kanssa kuorolle kun ei tuo vielä täysin hallinut reittiä sinne viimeksi. Perjantaina ei olekaan sitten mitään kummempaa mutta sunnuntaina on Sulo sammakon seikkailu enkeli1:llä partiossa.

Ensi viikon alku ma ti ja ke on syyslomaa koulusta ja la 20.9 juhlitaan enkeli 2:n 8v synttäreitä. Tällä viikolla pitää tehdä kutsut kaveri synttäreille ja muutenkin suunnitella kaikki.

Puuhaa siis riittää. Katsastin tänään kaikki sandaalit pois eteistä valloitamasta pistin risat roskiin ja ehjät pyöräytin pikaohjelmalla koneessa. Tuolta kenkäsäkistä etsittiin toppakenkiä valmiiksi ja enkelit 3 ja 4 vaihtoivat lenkkareitaankin isompaan myös enkeli 5:lle löytyi monet sopivat kengät.

Nyt lähtee kyyti kauppaan...

Enkeli

... Patjarahit löytyi! Punainen, denim(sininen) ja oliivi (vihreä) rahi löysivät meitä paikkansa. Nyt aluksi punainen on tyttöjen huoneessa ja sininen ja vihreä tässä olkarissa. Jos joskus päästään muuttamaan isompaan asuntoon niin laitan yhden rahin molempien isojen tyttöjen huoneeseen ja jos niin hyvin käy että löytyy niin iso asunto että enkeli 3:kin saa oman huoneen niin pistän tuon kolmannen sinne. Mutta nyt siis näin.

Enkeli