Jaahas se on sitten taas nuutin päivä ja viimeiset joulun rippeet on poistettava talosta. Meillä on vielä torttu taikinaa pakkasessa ja pikkujoulukuusi kaatuneena keittiön pöydän päässä ja jolukortit seinällä joten ne nuo kaikki pitää poistaa laatikoihin tai mahaan.

Tässä enkeli 5:n kanssa odotellaan aamupalan valmistumista. Muut pikkuenkelit onkin jo kouluissa ja kerhoissa. Ukko lähti naapurille kuskiksi ja päivällä sitten lähtee töihin.

Taas vaihteksi pitäisi siivota. Huomenna aamulla olen varannut pesutuvan joten pyykit olisi kerättävä kasaan.

Tänään alkaa myös isojen tyttöjen kuoro. Mitähän kaikkea ohjelmaa heillä on kevään aikana tiedossa. Enkeli 2 toi jo tammi ja helmikuun alun normaalista poikkeavat päivät tiedotteen koulusta ja sai allakan hienosti täyttymään muistutuksilla. Kouluissa ja eskareissa alkoi hiihto ja luistelu kausi. Tietenkin hiihdot osuu samaan aikaan isolla tytöillä mutta onneksi liikuntaa on eri päivinä että ei tarvitse lähte suksi kauppaan. Joutuvat vaan raahata suksia edes takas joka liikunta päivä. Enkeli2:lla alkaa uinti vuorot tammikuun lopussa. Enkeli 3:lla on myös luistelua että hiihtoa eskarissa. Kivaa! Enkeli 3 tykkääkin hiihdellä kun vaan jaksaisi lähteä aina auttelemaan suksia jalkaan ja pois ja vahtimaan ettei eksy laduille.

Nyt karjalanpiirakat valmistui joten aamupalalle. Minulle eka aamupala ja enkeli 5:lle toka aamupala.

Enkeli