Viikonloppu akkain kanssa mökillä meni hienosti. Moottorisahalla huristeltiin lautojapoikki ja kun osa laudoista oli vielä melko hyvä kuntoisia rakentaa päräytettiin pari lehtikompostia. Toinen kasvimaalle ja toinen pihalle. Nyt on sitten tulollaan mustaa multaa kuutio tolkulla. Päkiksen sormet syyhysi odotetusti kasvimaan uudistamiseen ja sitä siis väkerrettiin sunnuntai. Vanhan kivikovan mullan päälle kasattiin lehtiä ja kaisloja iso kasa ja päkis lupasi keväällä tuoda muutaman kesäkurpistan kasaan kasvamaan. Kyllähän siinnä itsekin innostui kun yksi niin innokkaasti tonki maantuneita lehtiä ja huokaili kun on niin ihanaa ja herkullista maata. On tainut tuo nimimerkki sittenkin vähän mennä hutiin olis Myyris pitänyt olla ei Päkis.

Ruokaa ja herkkuja tuli syötyä, äänet laulettiin aamukäheiksi illalla, korttia lätkittiin yömyöhään ja naurussa riitti vatsalihaksille töitä. Kivaa siis oli perinteiseen tapaan ja tällä keraa uusi akotus sovittiin heti ja se on mun synttäri viikonloppu keväällä joten kaikelle tiedoksi silloin olen "matkoilla".

Ukkokin oli pärjännyt hienosti lasten kanssa olivat pienten kanssa siivonneet lastenhuoneen mutta enkeli2 ei olut saanut siivottua omaa huonettaan ja asiasta tapeltiin vielä eilen ja tänään tuo tulee valmiiksi asti. Näin todella toivon. Mitähän tuon isojen tyttöjen siivouksen kanssa keksisi että se toimisi kunnolla?

Nyt hakemaan pesutupa vuoro. Pyykkiä on JÄTTIvuori kun ukko oli päättänyt vaihtaa lakanat tosin ne kyllä kaipasivatkin jo pesuun...

Enkeli