Tässäpä näitäTakana siniset sukat pistin molemmat parit kuvaan kun toisissa suksissa on kuvio toiseen suuntaan eli toinen pari on tehty kerän sisältä alkaen ja toinen pari kerän päältä. Lankana galazy joku mikähän lie. Raita sukat on myös valmista raitalankaa. Tosi kivat värit minusta. Tämänkään langan merkkiä en muista ja vyötteet tietenkin hyvässä tallessa niinkuin kaikki meillä. Tulee jotenkin mieleen kansallispuku . Tumman harmaat liekkisukat on tuttua seitsemää veljestä. Liekkimallin kopasin varmaan vuosi sitten jostain blogista (jos tunnet omaksesi ja haluat nimesi esiin ilmoita) Tuolla seiska veikalla sukista tuli liian paksut joten nyt on puikoilla vastaavat nallesta mutta yllärinä mustaa nallea ei ollutkaan lankavarastossa joten "nalleliekit" odottaa mustaa lankaa. Nuo viimeiset sukat onkin sitten melko ärtsyt. Tuossa kuvassa näyttävät jopa ihan kivoilta mutta todellisuudessa ei ole minusta noin kivat. Eiköhän niillekin joku käytäjä löydy. Enkeli1 niitä jo sovitteli mutta hänelle ne oli liian isot.

Noiden nalleliekkien lisäksi puikoille ilmestis toinenkin sukkapari (kun sitä mustaa nallea ei ole) Nämä on turkoosisävyiset ja varaus sukkiin on enkeli1:llä. Tosi kivan värinen lanka tämäkin mutta näette ne sitten kun saan ne valmiiksi.

Loppuun vielä jämäkerät joista siis tulee sukat ukolle.

Mahtavat värit.  Nuo pienet kerät tulee kun haluan että sukista tulee samanlaiset niin että raidat menee samassa kohtaa. Kelvannee täytteeksi ukon jämäsukkiin nekin =).

Nyt tutkimaan bussiaikatauluja ja pukemaan konsertti mekot päälle.

Enkeli