Huomenna akat taas lähtevät mökkeilemään. Sama porukka kuten aina vaikka joskus olisi kiva ottaa muukin mukaan akottumaan mutta meillä on jo niin tiivis tuttu rypäs akkoja joten pitänee perustaa eri viikonloppu eri ihmiselle. Ohjelmassa kuten aina sitä miltä tuntuu niin sitä tehdään. Tälläkertaa oman jännityksen tuo toimiiko sähköt. Sähkölaitos on käynyt omien sanojensa mukaan korjailemassapuun ja piuhat omalta osalta mutta jännittäähän se silti kuin käy. Tosin me karskit akat pärjätään hyvin ilman sähköäkin.

Koulukin edistyy. Läpäisin englannin kurssin ja anatomian kokeesta tuli 2 joten sekin meni hyvin läpi vaikka en kirjaa jaksanut hankkia . Nyt pitäisi tehdä pari isomapaa tehtävää ennen kesälomaa mutta eiköhän nuo ehdi eilen jo toista aloittelin. Mahtaisikohan jollakulla olla tehtynä jonkinlaista lääkekansiota niin voisin sitä vilkasta. Pitää vaarilta tiedustella diabeteslääkeistä olisiko Sinisellä tietoa epilepsia lääkeistä ja reumalääkkeetkin kiinnostaa oli sielä jotain muutakin vielä elikäs jaa kertoila omista lääkityksistään jos siltä tuntuu. En kyllä muista mitä tietoa niistä läääkeistä tarviin mutta onhan täsä vielä aikaa elokuun loppuun ja jos tehtävää ei saa hyväksytyksi läpi niin on koko kesä aikaa pohtia tehtävää uudemman kerran. Muutama luokan mies jo suunnitteli että kirjoittelevat opelle vaan muutaman rivin kertomuksen että eivät oikein ymmärtäneet tehtävää ja jättävät homman suosiolla kesälle. Minä taidan kyllä puuhata tuon kerralla läpi.

Kovasti on taas joka lapsella muutoksia normali koulu ja päikkypäiviin. Huomaa että alkaa taas koulut loppumaan.

Enkeli 4 sai kutsun tutustumaan eskariin ja sinne ollaan menossa samana päivänä mennään päikkyyn juttelemaan mitä neiti on päikky vuoden aikana oppinut. Eilen neiti oli pistänyt nukkarissa ranttaliksi oli vaan kikatellut ja häirinnyt nukkujia eikä päikkytäti saanut neitiä millään aisoihin. Tänään neiti oli nukkunut nätisti. Muuten ei neidistä ole mitään valiteltu joten hyvin on mennyt kai.

Enkeli 5 sai myös päiväkotipaikan tuosta lähempää ja aloittaa siinnä elokuun alusta sinne myös odotellaan tutustumiskäyntiä. Vaikka päikky onkin minulle tuttu niin olisi kiva näyttää enkeli5:lle päikkyä kun tuo sinne yksin menee.

Enkeli1 on hukannut bussikortin tai se on ollut jo jonkin aikaa hukassa. Muutama reissu on jäänyt jos tuon takia tekemättä(ei päässyt vapputorille) kun neiti ei ole viitsinyt korttia edes etsiä. Viikonloppuna tuo sitä etsi mutta nyt sitä on niin vaikea löytää että pitää hankkia uusi kortti. Kotona tuon kortin pitäis kai olla mutta kai se on kaivettava koretin numero jostain säilöstä ja kysyttävä sietä missä korttia on viimeksi käytetty kun minä en muista edes sitä. Saahan sen uuden tai vanhan kortin sitten vaihtaa enkeli4:n nimelle jos kortti jostain vielä löytyy.Yksi hukkunut pyöränavain jo löytyi yksien housujen taskusta kun otin housut enkeli4:lle käyttöön.

Paimion mummo kävi tuomassa enkeli 3:lle uuden pyörän. Tai täältähän me saatiin vinkki pyörään ja nyt se vihdoin saatiin tänne asti. Vähän tuo vaatii laittamista mutta jos aurinkoisia viikonloppuja riittää niin eiköhän tuo saada kuntoon. Nämä pyörien laitot on jääneet minun harteille viime viikonloppuna paikkasin Enkeli4:n kahdesta pyörästä takarenkaat. Neiti jo ajali tuollaisella 24" pyörällä kun omat hieman isot 20" oli rikki molemmat. Oli aika hurjan näköistä menoa se vaikka kypärä onkin aina polkiessa päässä.

Enkeli 2 on innostunut käymään tyttöjen tuvalla. Se on tyttöjen kerhohuone enkeli 2:n koulun lähellä. Hieman pitkän matkan päässä täältä kotoa mutta paljon kaikkea kivaa on sielä tarjolla. Eniten neiti on tykännyt pelailla vielä Wiitä vaikka semmoinen löyty kotoakin.

Nyt pitää lopettaa tämä kirjoittelu ukkonen alkaa ja pitää siirtyä parvekkeelle katsomaan jos näkyisi salamoita. Samalla voisi siirtää pyykit sisään parvekkeelta ennenkuin ne kastuu.

Enkeli