Pikkumummolla ollaan. Launataina tultiin enkeli 4:n ja 5:n kanssa junalla. Suunnittelin että enkeli 5 nukkuisi junassa mutta pah. Tyttö tilltitti hereillä koko matkan vaan hyvin selvittiin. Junasta mentiin metroon ja metrosta bussiin ja pikkupäkän 4v synttäreille. Kivaa väkeä riitti. Illalla saatiin onneksi kyyti mummolle ja molemmat pikku tytöt nukahti autoon. Eikä ihme olihan siinnä pitkä päivä takana.

Sunnuntaina mentiin uudestaan päkikselle rääppiäisiin enkeli 4:n ja 5:n kanssa. Isot tuli vaarin kanssa myös Helsinkiin.

Maanataina lähdettiin Lohikäärmepuistoon vaikka Päkis sanoi lähtevänsä mustikkaan. No puistossa ollessa päkis sitten soitteli että ei mennytkään joten voidaan mennä sinnekkin ja tietysti mentiin kun sillä suunnalla oltiin. Päkiksellä syötiin viimeiset kakun rippeet ja leikkiä riitti. Iltapäivästä vietiin lapset pikkumummolle ja minä, päkis ja enkeli 1 lähdettiin lenkkari ostoksille. Tuli siinnä muutakin shopailtua niin kauan että enkeli 1 jo totesi että eikö voitais jo mennä pikkumummolle nukkumaanHymy.

Tiistaina eli tänään oli vuorossa korkeasaaren reissu. Mukaan lähti omena ja poika ja Enkeli 3:n kummisetä tyttöystävänsä kanssa. Kivaa oli omena kulki edellä isompien kansa ja enkeli 3 perässä kumminsa kanssa minä siinnä välissä yritin pitää joukon kasassa ja lapset jota kuinkin tallessaHymy. Enkeli 5 näki ainakin lejonan, tiikerin ja metsäkissan joka oli tietenkin väiski. Pari isoa kalaa osasi katsoa akvaariosta ja isoja kavioeläimiä bongasi myös. Muista en tiedä  osasiko katsoa vaikka näytettiin. Enkeli 4:n mielestä paras eläin oli pinkki lintu (kuka arvaa mikä?) no tietenkin flamingo. Eilen muuten neiti selvitti kuinka isona RAKENTAA oman pinkin talon ja enkeli 3 kuulemma auttaa. Tosin enkeli 3 totesi asian kuultuaan että "en auta". Katsotaan kuinka käy. Enkeli 3 tutki aitauksia tarkaan kummisedän kanssa ja näki paljon eläimiä. Leijonat ja tiikeri taisivat jäädä parhaiten mieleen. Enkeli 2 tykkäsi haisunäädistä eli sunkeista kuten myös enkeli 1 joka tämän lisäksi tykkäsi söpöistä hiiristä afrikkatalossa. Matkat taittui lautalla josta kaikki enkelit suunnilleen roikkuivat ulkona takaikkunasta. Eväätkin tuli syötyä melko kivasti. Enkeli 3 väsähti saaressa niin että loppu matkasta istutin tytön rattaisiin enkeli 5:n kanssa mutta bussissa jo nostin neidin pois kun virkistyi. Sen sijaan enkeli 3 otti pienet torkut bussissa. Enkeli 5 taas pysytteli sitkeäati hereillä ilman päikkäreitä mutta menikin sitten nukkumaan jo klo17 aikaan. Vajaan tunnin päästä yritin herttää neitiä syömään mutta kiukkua riitti eikä itku meinanut loppua niin pistin tytön takaisin nukkumaan. Sielä tuo nyt siten nukkuu mihinköhän aikaan meinaa aamulla herätä?

Huomiseksi ollaan suunniteltu ihan tavallista puistopäivää tuossa lähellä intian puistossa. Torstaina lähdetään eläinmuseoon ja sieltä enkeli 2 lähtee kummitädilleen yökylään. Perjantaina aamupäivä menee taas lähipuistossa. Iltapäivällä lähden enkeli 4:n ja 5:n kanssa kotiin vaarin kyydissä. Loput jää viikoksi pikkumummon ja vaarin seuraksi.

Enkeli