Pitäisiköhän sitä erikseen luoda koulukategoria. Äh taidan pistää nämä tähän yleiseen kun lienevät tällä hetkellä yleistä höpinää. Tällä viikolla koulussa suoritettiin hygieniapassi ja läpi meni niin että heilahti. Kortti tulee kun Evira ensin leimaa paperit tarkastetuksi. Tehtiin ja esitettiin luokalle myös pienet satunäytelmät. Meidän ryhmällä oli piparkakkupoika kertomus jossa käytettiin minun käsinukkekokoelmaa hyväksi. Esityksesta tuli kovin huvitta jopa siinnä määrin että mekin sermin takana kikatettiin vedet silmissä. Ei meinattu sanaa suusta saada mutta hauskaa siis oli ja yleisökin tykkäsi. Nuo esitykset myös videoitiin ja innolla/kauhulla odotamme videoinnin katselua. Kivoja äikän tunteja. Keskiviikkona liikunta tunnilla opeteltiin opettamaan kuperkeikaa. No minähän tottakai kokeilin miten tuo luonnistuu käytännössä sillä seurauksella että edelleen on niska kipeänä. Ei pitäisi vanhan enää ponnistella liiaksi. Musiikki tunnilla rakennettiin sanomalehdestä "titi-kapulat" niillä sitten soitettiin jalkoja, päätä, seiniä, ikkunoita, pattereita ym. Lopuksi rentouduttiin kasviharson alla.

Enkeli1 juhli partiossa 12v synttäreitään. Kaverinsa vie joku päivä luultavasti syömään rax:iin ja suku saa tulla sitten kun ollaan muutettu. Enkeli 2 jäi luokan virsivisassa ryhmineen toiselle sijalle vain yhtä pistettä huonommalla suorituksella vaikka kovasti harjottelivatkin. Enkeli 2:n luokkalla olivat myös lukeneet sanomalehtiä sanomalehtiviikon kunniksi ja yhdestä lehtijutusta piti tehdä laulu. Enkeli 2:n laulu meni jotenkin näin. " Kaksi kissaa tappeli. Mies meni siihen väliin ja sai syviä haavoja käsiinsä. Toisen kissan silmä puhkesi. Kaksi kissaa tappeli. Mies meni siihen väliin. " sävelenä taisi olla koska meitä käsketään. Kovin mielenkiintoisen artikkelin oli neiti lehdestä löytänyt. Kaveri kuulemma teki laulun Egyptin mielenosoituksista.

Tänään ohjelmassa ihan kohta sauna ja saunan jälkeen yritän saada yhden koulutehtävän valmiiksi ja lähettää sen opelle ja aloittaa äikän ja yhteiskuntaopin tehtävää. Pitää katsoa olisiko muitakin tehtäviä sopivasti hollilla tehtäväksi ehkä kotitaloudesta voisi löytyä. Itse asiassa olen sen jo tehnyt pikkumummolle joskus hänen koulua varten erikoisruokavalioista lakto, vilja, maito jne. Mutta saapa tuon uusiksisin tehdä. Tuttua homma siis. Toisaalta siitä pikkumummon tehtävästä taisin saada täydet pisteet tai pikkumummohan ne sai .

Nyt saunaan osa jo lähti.

Enkeli