Nimpparionnea kummitytölle!

Huh jos sitä saisi sitten hetken istahtaa.

Aamu alkoi kun totesin ukolle että enkeli1:n partiosuunnistus taisi alkaa klo10 ja ukko totesi että no sit tulee kiire. Sain siis nukkua taas pitkään aamulla. Enkeli1 toi lapun ja totesin että ei hätää klo11 olikin vasta oltava paikalla.

Ovikello soi ja kaverit tuli hakemaan pihalle selvitettiin että enkeli 1 on lähdössä harrastuksiinsa ja enkeli2 pukee vielä päälle ja sitten tulee ulos. Enkeli1 paiskasi oven kiinni lukko loksahti ja kauhea huuto alkoi. Enkeli 4:n peukalo oli tietenkin oven välissä. Suurimman itkun jälkeen tutkittiin peukalon kohtalo. Nahka oli rullalla nivelen kohdalta ja turvoksissa koko peukalo. Kämmen nivel toimi mutta tuota ylempää ei suostunut käyttämään. Ukon kanssa sitten pohdittiin että lähdetäänkö taas päivystykseen peukun kanssa vai ei. Tietenkin enkeli1:nkin lähtö läheni. Soitin yhdelle partiokaverille että pääsiskö enkeli1 heidän kyydissä ja se sopi. Ukko lähti päivystykseen. Minä sanoin että neidillä on sen verran kova kipukynnys että parempi käydä näyttämässä vaikka jo molemmat oltiin sitä mieltä että  luita ei ollut poikki.

He siis pääsivät matkaan ja minä aloin etsiä enkeli1:lle partio paitaa ja huivia jotka oli taas kerran hukassa. Partio paita löytyi pyykin seasta ja sai kelvata kun huivia ei näkynyt missään. Enkeli1:kin pääsi matkaan. Siivosin keittiön ja eteisen ja lajittelin pyykin.

Ukko ja enkeli 4 tuli lääkäristä. Peukalo oli ehjä mutta laastarin olivat laittaneet. Hyvin oli mennyt matka. Seuraavaksi oli vuorossa kauppareissu. Kaupasta kotiin ja klo14 alkoi pesutupa. Ensimmäisten koneiden pyöriessä kuorin 5kg perunoita muussia varten. Siten istuikin taas pesutuvassa lopun aikaa ja ukko teki ruuan valmiiksi. Pesutuvan jälkeen etsin enkeli 1:n partiohuivin kun neiti pääsi partio kaverille yökylään ja tarvitsi huivin matkaan. Huomenna on partio paraati keskustassa.

Nyt siis viimein hetki aikaa istua alas. Syödä ja päivittää ja sitten ulos nauttimaan auringosta ukon ja lasten kanssa.

Huomenna siis partio paraati ja enkeli5:n vauvakirkko katsotaan nyt miten ehditään vai jaetaanko porukka osiin...
Ihana ilma pyykit kuivuu pikavauhtia parvekkeella.

Enkeli