Tulee vähän myöhässä kun en eilen ehtinyt päivittä. Ukko sai enkeli 3:lta ja 4:ltä lahjaksi henkarit enkeli 2:ta heijastimen ja kaikilta kortit.

Eilen aamulla vietiin enkelit 1 ja 2 2:n kummisedälle hoitoon ja enkelit 3 ja 4 ukon tädille hoitoon. Sitten pikainen pakkaaminen ja enkeli 5:n kanssa kohti Helsinkiä. Matkalla poikkesimme hampparilla kun nälkä yllätti muuten köröteltiin yhtä matkaa isomummolle.
Isomummolla vaihdeltiin kuulumisia ja syötiin voileipiä ja teetä/kahvia, katseltiin valokuvia... Waari ja eno tuli isomummolle myös. Eno jäi vahtimaan isomummon kanssa enkeli 5:tä ja Waari heitti meidät Helsinki areenenalle. Pikkumummo haki enkeli 5:n hoiviinsa hetkeä myöhemmin isomummolta.
Aluksi kiersimme jääkiekkoliiton 80v bussin josta saikin kiitokseksi jääkiekon.Sitten etsimme paikat katsomosta ja sen jälkeen lähdimme hetkeksi kiertelemään hallia. Pian alkoi ottelut. Venäjä ja Tsekki pelasivat hyvin vaikka ottelu päättyi 0-0. Rankkarikisan voitti viimein Venäjä. Minä seurailin välillä peliä ja välillä katsomon ihmisiä. Ukko totesikin pelin päätyttyä että venäläiset fanit ovat meikoinen apinalauma. Huomiota herätti Venäjän "apuvalmentaja" joka auliisti huuteli ohjeitaan pelaajille. Hyppi ja pomppi sinne tänne. Väkeä katsomossa ei ollut kovinkaan paljon mutta tunnelmaa kuitenkin kivasti. Meidän paikat oli jäältä olisiko ollut viides rivi ja siinnä keskellä kenttää. Minä istuin keskiviivan kohdalla =). Joten hyvät paikat oli. Venäjä ottelun jälkeen oli tunnin tauko. Kiertelimme jäähallissa ja ukko söi patonkia minulla ei ollut nälkä kun olin varautunut retkeen isolla purkilla namia =).
Suomi ottelu alkoi ja pian saimme nauttia ensimmäisestä Suomen maalista joka kuitenkin videotuomarin toimesta hylättiin (buu). Loput maalit menivätkin sitten toiseen päähän ja ottelu päättyi 0-2 Ruotsille. Katsomo toimi perinteisellä tavalla. Tuomarit olivat puusilmiä, ruotsalaiset pelaajat huonoja ja suomalaiset parhaita. No todellisuudessa sekä Suomi että Ruotsi pelasi huonosti. Eka erä oli kivaa katsottevaa mutta kaksi vikaa sanoisinko hieman tylsiä jopa. Mutta kivaa oli silti =).
Waari haki meidät ottelun päätyttyä hallilta ja pikkumummolta käyttiin hakemassa enkeli 5 matkaan mukaan sekä sukset ja evästä. Enkelit saivat pikkumummolta etukirjain heijastimet.
Alkoi kotimatka enkeli 5 ei tykännyt matkata pimeässä autossa eikä suostunut alkaa nukkumaankaan. Riihimäellä (ehkä) päätin että pysähdytään ja minä siirryn enkeli 5:n kanssa takapenkille niin ei tarvitse korotella etupenkiltä pitelemässä tuttia ym. Loppumatka sujuikin melko mukavasti. Aluksi laulelin tuttuja lauluja Enkeli 5:n korvaan ja Hämeenlinnan jälkeen tyttö sitten nukahti. Kotona oltiin noin klo 23.30. Pikaisen tavaroiden purkamisen jälkeen nukkumaan.

Eli kiva reissu oli! Kiitokset lastenkaitsijoille!

Tällä viikolla tänään ja perjantaina enkeli 1:n hamis hän sai jo viime perjantaina kuminauhat ylös takahampaisiin. Vielä ei ole valittanut hammassärkyä mutta ajattelin käydä apteekista hakemassa lasten särkylääkettä jos hampaat kohta alkavat särkeä. Viikonloppuna enkeli 2:n kuoroleiri johon lähden huoltajaksi mukaan. Pikku mummokin tulee kävaisemään täällä meillä ja sunnuntaina enkeli 2 esiintyy Pispalan vauvakirkossa klo11. Muuta normaalista poikkeavaa ei taida täällä viikolla ollakkaan ohjelmassa.

Enkeli

Nyt  varmistui sen KOTIKOKIT ohjelman esitys!
Meidän jakso tulee ulos maanataina 8.12 klo 19.50 ja uusinta keskiviikkona iltapäivällä. Tuon viikon voi jakson katsoa myös ylen netistä. Vielä meidän jakson mainoksia ei ole telkassa näkynyt mutta varmaan edellisellä viikolla mainostavat jaksoa meidän naamoilla. Usein mainokset tulee pikkukakkosen jälkeen =).

Vielä muistutan että jos haluat partiolaisten joulukalenterin (tai muita tuotteita esim. itsenäisyyspäivä pöytäkynttilät) niin enkeli1 tekee tilauksensa myytävistä tuotteista huomenna. Ilmoita siis tänään tai huomenna aamupäivällä jos haluat ostaa partiolaisten joulukalenterin! Waari, isomummo, pikkumummo ja eno ovat ilmoittaneet jo kalenteri haluistaan!

Enkeli