Tarkistinpa lotonkin kun tuli tuossa viime lauantaina sellainenkin ostettua. Ei tullut ihan päävoittoa mutta muutama kympin sain kuitenkin takaisin. Nyt sitten pitäis alkaa pohtimaan mihin tuon hurjan summan sijoitaisi =). Pitäisiköhän ostaa päräyttää uudet lenkkarit =D. Jos kuitenkin odottaisi vielä kesän alennusmyyntejä ei se voitto nyt niin hurjan iso ollut =).

Ukko lähti viemään kunkku mummoa k.mökille ja samalla vastaanottaa sen pusupömpelin. Illaksi on varattuna pesutupa ostin palan mäntysuopaa niin saan noita mattoja mökiltä vähän kuurata niinnä isoissa altaissa. Omat matot taidan viedä p.mökille pestäväksi jos ilmat juhannuksen jälkeen suosisivat mattojen pyykäystä. Nyt näkyy vähän just kirkastuvan. Yöllä satoi vettä niin että maa on vieläkin märkä mutta nyt aamulla ei enää ole satanut.

Tälle viikolle on ukon kanssa suunniteltu uintireissua tuohon uimahalliin. Pitää vielä tarkistaa milloin ovat kesätauolla. Lastenliikennepuistoon ajateltiin viedä nuo isot enkelit opiskelemaan liikennesääntöjä kun kuitenkin alkavat kokoajan enemmän liikkumaan tuolla autojen seassa. Pienet enkeli pääsee sitten minun kanssa leikkipuistoon siksi aikaa. Suositus tuonne liikennepuistoon oli 6-10v. Kelassa pitää käydä viemässä noita kodinhoitotuki papereita ja samalla päivitetään kaikki tuet että ei sitten tule mitään takaisin maksamisia hetken päästä yllärinä.
Vähän tuo mies uhkasi että mennään joku päivä katsastamaan tuo iso ostoskeskus jonka tuonne keskelle korpea rakensivat. Katsoo nyt miten tässä ehtii kaikki. Olisihan tässä ostettavana yksi ristiäislahja ja syksyksi voisi katsella jo yhtä häälahjaakin. Mitähän sitä ostaisi ukko oli sitä mieltä että ristiäislahjaksi jotain mistä lähee kova ääni! Vaan eipä tainnut ukko ajatella taan yhtään pidemmälle. Jos me ostetaan jotain mölyävää niin varmasti syksyllä saamme itse jotain mikä pitää kaksi ketaa enemmän ääntä. No eiköhän tässä ehdi jotain löytyä tai sitten pitää ottaa puikot käteen ja kutoa pikaiseen pieni villatakki ja housut jos en muuta keksi =).

Enkeli