Oho alkaa siivouspäivä sittenkin vähitellen menemään perille. Eilen enkeli 1 siivosi huoneensa ilman käskyä kun olin hakemassa enkeli 3:a kerhosta. Tänään sitten enkeli 2 imuroi huoneen ilman taistelua. Me siivottiin enkeli 4:n kanssa suurimmat rojut pois heidän huoneesta päivällä kun enkeli 3 oli kerhossa ja enkeli 3:lle jäi vain oikeastaan palapelit sängyn alle. Niiden kanssa jouduttiin tosin hieman taistelemaan että ne tuli siivottua tänään kerhon jälkeen. Huone on vielä imuroimatta.

On taas tänään enemmän ja vähemmän supistellut enkä ole osannut päättää puuhaisiko sitä innolla ja jos nuo tästä voimistuisivat vai ottaisiko vaan rennosti ja katsoisi miten käy. Olen siis tehnyt tähä mennessä oikeastaan vain välttämättömimmät. Tosin aika hidasta tuo kulkeminen oli kun enkeli 3:n hain kerhosta matka kesti miltein 30min kun sen reippaalla kävelyllä kulkee 10 min tai alle jos on kiire. Pitää nyt katsoa mitä mieltä tuo ukko on kun tulee kotiin käynkö pesutuvalla katsomassa tupavuoroa ja lähden pyykille oikein urakalla vai pesenkö vain pari kiireellisintä konetta ja keskityn lepäämiseen =).
Saisi kyllä jo syntyä nyt viikonloppuna löytyisi varmaan lapsillekin hoitajia eikä tässä mitään ihmeempää ole tälle viikonlopulle. No kummitytön 2v synttärit huomenna mutta tuskin pahastuvat jos en pääse =). Ensiviikolla on isoilla koulua lauantaina joten sitten ei taas ole hyvä syntyä ;o).

siis odottelua tänne vain kuuluu enimmäkseen.

Enkeli 2:n koulu on lähtenyt hyvin käyntiin on saanut aapisen, matikankirjan ja kirjoitus kirjan, joista matikan kirja tuli tänään ja on vielä päälystämättä.  Läksyjäkin on päässyt jo tekemään. Yhtenä aamuna oli myöhästynyt mutta ei oikein selvinnyt kuinka se oli mahdollista. Toisena aamuna lähti ajoissa (45min) kouluun ja 30 min päästä oli oven takan itkemässä että myöhästyy taas kun unohti avaimet ja reissuvihkon kotiin. Minä laiton avaimet ja vihkon reppuun ja sanoin että ehtii varmasti kouluun jos juoksee koko matkan ja olikin ehtinyt. Kerroin myös että jos jotain jää kotiin voi sanoa siitä opelle ja ope sitten soittaa minulle niin minä tuon unohtuneet tavarat eikä tarvitse niitä kotoa lähteä hakemaan =). On siis tässä vielä opeteltavaa meillä.
Enkeli 1:llä oli jo matikan koekin tai kun ope vaihtui niin ehkä vain tarkisti mitä lapset osaa. 31/36 oli saanut pisteitä. ja niistäkin kolme vastausta oli oikein mutta piti kellon aikoja kirjata numeroin eli 4.30 tai 16.30 mutta neiti oli kirjoittanut puoli 5. Ei siis mikään iso virhe minusta. Meillä kun puhutaan ainakin kotona että kello on puoli viisi ei 16.30. Kaksi muuta virhettä oli sitten isompia vaikkakin tyttö oli hajulla mitä piti tehdä niissäkin. Enkeli 1:n ope on myös ottanut koko viikon käytösliikennevalot käyttöön ja ne näytti enkeli 1:lle vihreää joka päivä eli neiti on viitannut, antanut työrauhan ja ollut ystävällinen muille koko viikon =).

Nyt heräsi enkeli 4 päikkäreiltä pitää mennä katsomaan pikkuneidille ruokaa kun nukahti lautasen ääreen. Ja kohtahan tulee ukkokin kotiin.

Enkeli