Eilen oli Enkeli3:lla hiihtopäivä. Hiihtivät tuon meijän lätäkön (tessunjärvi) ympäri. Jokainen taisteli itseään vastaan eli olivat aikaisemmin miettineet kuinka monta kertaa jaksaisivat hiihtää järven ympäri yksi tai kaksi. Siten yrittivät päästä tavoitteetseen. Enkeli3 sanoi hiihtäneensä kolme kertaa mutta pian sen jälkeen ilmoitti hiihtäneensä 70 kertaa joten en ole ihan varma oliko hiihtänyt kolme kertaa. Kaksi oli pojan tavoittena ja sen varmasti hiihti kun kaksi kiekkaa meni viime vuonnakin ihan helposti.

Tänään hiihtämässä kävi enkeli 2. Koulussa oli retki päivä saunarantaan eli lähtivät pispalanharjun rannasta ja hiihtivät pyhäjärven jäätä pitkin saunasaareen 5km. Söivät makkaraa ja leipää ja omia eväitä sitten hiihtivät takaisin 5km joten 10km lenkin tekivät. Kivaa oli ollut ja hyvin jaksoi. Vitsit ne omat sukset pitää kyllä hankkia ensi talveksi.

Huomenna tulee Sininen hakemaan meitä Helsinkiin. Pitää vielä tänään pakata. On taas laikottanut koko päivän niin en ole saanut oikeen mitään aikaseksi. Tai no siivosin olkkarin, askartelin lasten kanssa kortteja, pikkasen pyykkiä on viikattu ja ruokaakin on saatu joten ihan koko päivä ei ole mennyt tässä koneella istuen.

Enkeli2 sai siivotuksi huoneen!!! WAU!! Nyt haluaisi luututa lattian mutta tässä on ollut kaikenlaista (päkis soitti, Sininen soitti, ukko lähetti viesti ja soitin vaarille) enkä uskalla antaa tyttöjen tehdä hommaa ilman päältäkatsomista. Nyt voisi pikaisesti vahdata tuon homman ja sitten käväistä kaupasta hakemassa jääkiekko eväitä ja sitten onkin jo sauna aika. Pakata kai ehtii erätauoilla.

Enkeli