Neuvola kuulumiset ensin. Enkeli 5 kävi 8kk tarkastuksen ja painoa on 8540g ja pituutta 67.8cm sai lääkäriltä lähetteen silmälääkärille kun välillä vielä karsastaa. saattaa olla ns. liskasilmä ei sen kummempaa jos on sitäkään kun ei säännöllisesti karsasta. Kuuluu kuitenkin rutiineihin kun yli 6kk karsastelee. Iloine reipas niinkun aina. Lääkäri ei meinannut perässä pysyä kun neiti mennä touhotti pitkin pöytää ja huitoi käsillä kun piti sydäntä kuunella ym.
Enkeli 3:n lääkärin osuus 5v tarkastuksesta oli myös samalla. Kasvaa normaalisti, hyppii yhdellä jalalla molemmilla siis erikseen, osaa laittaa sormen nenään silmät auki ja kiinni jne. Antoi rauhalllisemmin kuunnella sydämmen ja keuhkot eikä epänormaalia mitään löytynyt. Siis normaali poika ja nyt ne tarkat mitat kun jäi viimeksi laittamatta. 112,5 cm ja 20,8kg. Enkeli 5 keskimääräistä hiukan pidempi poika.

Pallokaupassa on käyty katsastamassa tilanne(ei vielä ostettu). Enkeli3 haluaa spiderman pallon, enkeli4 puh tai puuhapete pallon. Tytöiltä en ehtinyt vielä kysellä mikä olisi kiva pallo. Winxejä ei ollut =o/. Ukko menee hakemaan pallot ehkä huomenna ilman lapsia kun muuten ei autoon mahdu =). Pienemmät pallot oli 4€ ja isommat 7€ ainakin sotkassa oli nämä hinnat. Näkyi etolan edessäkin olevan palloja joten pitää nekin hinnat tutkia =).

Nyt tutkimaan kaikki liput ja laput mitä koulusta taas tuotiin.

Jaa pistämpä tähän kesäloma suunnitelman teille kaikille niin tiedätte mistä lapsia tavottaa milloinkin. nyt kesä näyttää tältä.
Koulut loppuu lauantaina viikolla 22. Todistusten jaon jälkeen voisi yrittää suunnata Pmökille jos vaari hakisi osan porukasta? Viikko 23 ja 24 oltaisi Pmökillä. 24viikon viikonloppuna tultaisi kotiin. Ke 18.6 on Enkeli 4:n 3v neuvola ja enkeli 5:n 10kk neuvola. Juhannusta voisi juhlia Pmökillä tai Kmökillä pitää tuon ukon kanssa puhua miten tuo haluaa. Enkeli 4 juhliisynttäreitä 24.6 (ti) Vaihtoehtoja noille juhlille on (ylläri) juhannus tai sitten seuraava viikonloppu jolloin me ollaan luultavasti kotona kun sitä seuraava viikko (27) on ukolla iltavuoroa. Menee niin myöhäiseksi jos tullaan kotiin vasta klo21 jälkeen tai siis silloin pääsisi ukko meitä vasta hakemaan ja  yhdet häät pitäisi juhlia la 5.7 jolloin taas pitäisi olla kotona . Siis luultavasti viikko 27 ollaan kotona. Viikko 28 ja 29 Kmökillä ja 20.7.2008 sitten Helsinkiin. Helsingissä ollaan viikot 30 ja 31.
3.8 tullaan kotiin valmistautumaan koulujen ja kerhojen alkuun. Syksyllähän meillä on jo kaksi koululaista ja kaksi kerholaista!
Nuo enkeli 4:n synttärit vielä pohdituttaa mutta eiköhän ne selviä. Jos on jotain toivomuksia niiden suhteen esim. kummeilla niin nyt reippaasti kertomaan kun asioihin voi vielä vaikuttaa.

Enkeli ja nyt aloitti enkeli 5 parkumisen joten on korkea aika lopettaa