Kyllä humahuttaakin on meinaan semmoista vauhtia lumet sulamassa että huh hei. Teitä lakastaan pika vauhtia ja ihan pikkasen piti puroja puuhata hiekkatiellä Enkeli3:n eskariseissulla. Enkeli 3 huiteli pitkällä edellä kumisaapaissa ja huuteli että "äiti tuu jo! Sun kengät kastuu". Minä siis kaivoin lenkkarit ja kevättakin itselleni kun meinasin ihan paahtua viedessäni enkeli 4:n kerhoon.

Huomenna olisi tulossa enkeli 3:n kummisetä kylään. Olivat alustavasti suunnitelleet uintireissua mutta eihän tuo halli huomenna ole auki. Pitää siis keksiä jotain muuta. Syömään meinattiin rynnätä porukalla rax:iin.

Lauantaina poltellaan pääsiäisvalkiat grillikatoksella ja samalla grillaillaan makkaraa. Sunnuntaille ja maanataille ei ainakaan vielä ole mitään ohjelmaa. Jotain ruokaakin pitäisi keksiä tuskin pärjätään perjantain pitsalla ja lauantain makkaralla kaikkia pyhiä. Tai savusiikaa jo ostin siiallisen joten sitä nyt ainakin olisi pöydässä. Pasha on myös aijempina vuosina tullut syödyksi joten sitä ja kai se on yksi tuokkonen hankittava mämmiäkin. Enkeli 4 on ainakin joskus siitä tykännyt. Muutama suklaa munakin pitänee hankkia.

Pyörätalkoot on myös alkaneet. Asensin itselleni matkamittarin ja pesin rasvasin kolme pienintä pyörää. Enkeli 5:lle asennettiin apupyörät ja laskettiin satulaa enkeli 4:n jäljiltä. Listasin myös tarvittavia hankitoja paperille. Enkeli 3 tarvitsee takarenkaaseen ulkokumin vanha on ihan sileä. Itse tarvinnen myös uudet ulkokumit ja takarenkaan paikkauksen se hajosi jo syksyllä. Vielä pitäisi isojen enkelien pyörät kantaa sisään ja tutkia mitä niihin tarvitaan ja ehkä vielä huollan pinkin unelmankin varapyöräksi meille aikuisille. Jos pinkki on ajokunossa voisin sillä polkasta pyörätarvikekauppaan ostoksille. Tosin matkamittari on mustassa. Ehkä menenkin heti hakemaan pinkin tarkastetavaksi nyt kun ukko on vielä kunkkumummolla käymässä niin ehtinen asiaa tukailla rauhassa.

Enkeli