Tässä tänään illalla olen suunnitelut pojan salama mc queen autokakkua ja kyllä tuskaiselta vaikuttaa. Netistä olen etsinyt kuvia mutta kun poika haluaa pikkutarkkaa niin mistään ei tahdo löytyä kuvaa autosta joka suunnasta. Pitää laittaa huomenna leffa pyörimään ja välillä pistää paussille ja piirrellä yksityiskohdat paperille. Jotain luonnosta jo tuossa rustasin pitää se esitellä jos auto kelpaisi tuollaisena. Vielä on epäselvää miten siirrän luomuksen paperilta kolmiulotteiseksi kakuksi... Vähän himottaisi kokeilla karamelliväreillä maalaamista vaahtokarkkipohjalle mutta epäilyttää tuo vaahtokarkki päälysteen laittaminen kakun päälle. Luultavasti aikuistenjuhlan kakku on se koevedos ja lastenjuhlaan sitten toivottavasti onnistuneempi yritys. Tai sitten teen kakut samaan aikaa ja parempi tajoillaan sunnuntaina lapsille =). Kutsukortteja pitäisi myös tehdä ja varmaan muutakin tarjottavaa tarvitaan kun pelkkää täytekakkua.
Onneksi näiden juhlien jälkeen on taas pidempi tauko kun enkeli 5 ja enkeli 4 eivät osaa pyytää kovin kummosia kakkuja rustaamaan.

Kutsunkin tässä nyt kaikki lähimmät ystävät ja sukulaiset enkeli 3:n 5v synttäreille lauantaina 29.3 klo14 alkaen. Ehkä laitetaan vielä tekstiviestillä myös kutsua mutta katsotaan nyt miten tässä ehtii ja muistaa. Laitapa komenttia jos olet tulossa niin osaan rakentaa isomman kakun ja muut tarjottavatkin mitottaa tulija määrän mukaan.

Nyt hetkesi poppareita nauttimaan ukon kainaloon sohvalle. Meillä kun tänään on 10v tapaamispäivä niin voisi sitä edes hetkeksi kainaloon ehtiä.

Enkeli