Taas palataan arkeen. Ihanaa! Onhan se kiva juhlia koko perheen voimin mutta kivaa on myös kun saa kaksi lapsista edes osaksi päivää pois jaloista =).

Meillä on nyt pikku enkeleillä uusi innostus piirtäminen. Onneksi paperia riittää. Ovat nyt piirtäneet noille isoille pahveille ja enkeli 4 jo värjäsi siniseksi vahakynällä myös lattiaa ja makarin ovea. Toisaalta kiva että tykkäävät piirtää, mutta kyllähän se taas sotkuakin teettää kun ei ehdi/jaksa kokoajan vahtimaan vieressä. Nyt juuri alkaa piirtäminen väsyttää enkeli 3 jo leikkii uudella vapputorilta ostetulla viipperällä ja enkeli 4 levittää vahakyniä purkista lattialle. Pitänee komentaa lapset lastenhuoneeseen välillä leikkimään.

Eilen käytiin vapputorilla enkeli 1 sai peruukkinsa sellaisen kulta ja hopea lameilla. Tingata ei ehtinyt kun myyjä totesi että jos nyt 2e annat 6e:n perukista =). Eipä siinä enää sitten kehtaa tuollaisen alennuksen jälkeen alkaa tinkaamaan. Enkeli 3 ja 4 halusivat viipperät sellaiset missä on 7 hyrrää. Enkeli 2 miettikin sitten pitkään ja toria kierreltiin ympäriinsä. Kovasti olisi halunut laukua tai jotain syötävää mutta siihen ei suostuttu kun muut olivat jo valinneet tavaraa ja herkkuja oli kotonakin eiliseltä jäljellä. Viimein valitsi vappupussin missä oli pillejä, hattu, serpentiiniä, ilmapalloja ja pellennenä ainakin. Ukko osti itselleen jääkiekkohatun sellaisen sini valkoisen korkean hatun. Joka päässä siten kulki koko eilisen päivän ja pikkuenkelit yrittävät riistää hatun joka välissä. Lenkkisaunaan ei hattu päässä mennyt =). Kovasti myynnissä oli paitoja eri tekstein ja kovin vähän oli ihan selvää vappu krääsää. Vappuhuiskuja taisi olla vain yhdessä kojussa myynnissä!
Eilen kylässä kävi myös pikkuveli tyttöystävänsä kanssa. Enkelit roikkuivat enossa ja kuulumiset vaihdettiin. Kiva kun kävivät.

Lenkkisaunassa pestiin isojen enkelien hiusvärit pois. Kahteen kertaan pestiin että tuli puhdasta ja kahteen kertaan laitettiin hoitoainetta että saatiin hiukset myös suoriksi. Kotona laitoin vielä tehohoitoa hiuksiin jota ei huuhdella pois. Enkeli 3 ei saunaan sitten päässyt kun nukahti odotellessa vuoroaan eikä sitten enää häntä saatu hereille vaan nostettiin omaan sänkyyn nukkumaan. Poika nukkuikin aamuun asti ja taisi olla lapsista viimeinen joka nousi ylös eli olikin ihan oikeasti väsynyt =).

Tänään mene taasen kerran illalla pesutupan ja kaupassakin pitänee ehtiä käymään. Huomenna ajattelin että mennään ostamaan isoille enkeleille kesätossut kun niitä oli tuossa halpiskaupassa tarjouksessa.

Nyt ruuan lämmitykseen syödään tänään jämiä pois.
Enkeli